Sommerhoroskop
Horoskoper

Skorpionens sommer-horoskop: Du vil med stor sandsynlighed møde en person, der lever op til dine ønsker

13. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

I starten og indtil midten af juli er du meget energifyldt. Du påtager dig mange opgaver, helst hvis de også er sjove at arbejde med. Beder man om din hjælp, er du straks på pletten. Får du også ros og positive tilkendegivelser, bliver det næppe bedre.

Feriehumøret indtræffer med stor sandsynlighed omkring 10. juli, hvorefter du kan begynde at slippe arbejdsrelaterede opgaver.

Fra midt-juli og til slutningen af august kan du være særligt eftertænksom, og mentale udfordringer vil tiltrække dig.

Kryds og tværs, skak og andre spil, hvor du skal tænke strategisk og langsigtet, kan være et af sommerens hit. Når ferien nærmer sig sin slutning, er du indstillet på at indtage en mere afventende rolle, og du vil indgå flere kompromiser.

Kærlighed

Samværet med din faste partner har de allerbedste betingelser for at folde sig ud i juni og i første halvdel af juli.

I den anden halvdel af juli og resten af sommeren ønsker du mere seriøst indhold i dagene og måske også i din ferie. Derfor kan det være en idé, hvis I beslutter at dyrke jeres interesser hver for sig.

Du eller din partner har i øjeblikket behov for at gå egne veje og til at føle mindre ansvar. Selv om I ikke foretager jer ting sammen i ferien, vil der være forholdsvis ro i parforholdet, og kærligheden er til stede, især indtil midten af juli.

Derefter vil kærligheden ligge lige under overfladen og kan vækkes, når tid og sted er til det. Er du ikke i et fast parforhold, men har lyst til at date og finde en kæreste at dele sommeren med, vil der være størst chance for at møde en potentiel partner i dagene omkring 21. juni og 1. august.

Generelt har du let ved at møde mennesker, og du vil opdage, at mange af dem, du møder i øjeblikket, måske, ligesom du selv, ønsker at have et uforpligtende forhold. Det kan dog meget vel ske, at forhold, du indleder i denne sommer, kan udvikle sig til noget mere varigt.

Skorpionens højdepunkt

Overordnet set kan du se frem til sommeren med stor optimisme og glæde. Der, hvor du har størst mulighed for at lykkes, vil være på området for relationer, både i almindelighed og i kærlighed. Du vil med stor sandsynlighed møde en person, der på alle måder lever op til dine ønsker.

Familien

Nogle tunge sten har flyttet sig, så det er blevet nemmere at være sammen i familien. Du vil ikke i så høj grad føle dig ansvarlig for enkelte, særligt ældre familiemedlemmer og kan derfor bedre nyde dit eget liv.

Visse familiesager går måske ikke som forventet i slutningen af juni. Det kan overraske familien, at du tager nogle usædvanlige valg. Omkring 20. juli kan du føle dig presset. Du bliver nødt til at tænke langsigtet i denne sag og være ”forhandlingsvenlig”.

Økonomi

Du får næppe de store udfordringer i forhold til din økonomi, især hvis du har været økonomisk ”fornuftig” indtil nu. Der er overraskelser i vente i forhold til økonomien – men på den positive måde.

Ferie

Som tidligere nævnt har du nemt ved at møde nye mennesker denne ferietid. Du vil især være tiltrukket af visionære personer, der ved, hvad de vil.

Du vil som nævnt også gerne have nogle seriøse oplevelser i sommer, og det kan betyde, at du vil bruge ferien på at dyrke spirituelle interesser og måske komme helt til bunds i nogle ”mysterier”. Det vil med din udholdenhed og stædighed med stor sandsynlighed lykkes for dig.

Læs også