Zendaya
Horoskoper

Jomfruens sommer-horoskop: Her vender dit humør 180 grader

13. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Steve Marcus/Reuters/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

Det ser ud til, at du tager forskud på sommeren i starten af juni. Senere i juni har du nogle arbejdsopgaver, der skal klares og være færdige inden juli.

Fuld fart frem synes at være kodeordet for dig denne sommer, hvor der tilsyneladende er meget få hindringer på din vej. Alle sommermånederne ser lovende ud, dog kan der dukke noget op i juli, som du må bruge tid og kræfter på.

I sidste halvdel af juli er du til fest og farver kombineret med lange stranddage, hvis vejret er til det. I hele august føler du dig godt tilpas, og du folder dig ud på dine egne betingelser. Du behøver ikke tage hensyn til andre – bortset fra månedens første dage.

Kærlighed

Du tager dit kærlighedsliv seriøst. I sommer vil du have et stort overskud både fysisk og psykisk. Dog vil du i perioden fra 27. juni til 11. juli være følelsesmæssig påvirkelig.

Normalt kan du finde en fornuftsvinkel på dine emotionelle udfordringer, hvilket det kan knibe med på de nævnte dage. Dit humør vender 180 grader i midten af juli, og du er fokuseret på kærlighed og romantik.

Hvis ikke du selv foreslår det, vil din ægtefælle med garanti gerne rejse i sommer. Der kan i den forbindelse være nogle helt særlige forhold, der gør sig gældende for din partner. Den bedste tid med din partner i sommer ligger omkring 1. juli og 10. august.

Jomfruens højdepunkt

Sommerens bedste periode for dig er omkring 1. juli og 10. august. Her har ferierejser størst succes. Der er en positiv og konstruktiv kontakt med en person i juni måned, som du vil få glæde af at lære at kende. Du vil i den forbindelse få svar på nogle af dine mange spørgsmål inden for dit interessefelt.

Er du single og klar til at møde nye mennesker, er mulighederne mange. Møder kan udvikle sig til mere seriøse forbindelser, og måske går du længere i et nyt forhold, end du plejer.

Udlandet kan i den forbindelse spille en rolle. Du har nemt ved at blive fascineret af dem, du møder i sommer, hvilket du bør være opmærksom på, især omkring 9. juli.

Du kan på det tidspunkt møde en partner, der vækker alle dine drømme og længsler. Skal du på dating, er følgende datoer oplagte til formålet: 9., 17., 21. og 30. juni samt 1., 9. og 27. juli.

Familie

Dine hjemlige forhold synes at være kommet ind i roligere vande. Der er en anderledes behagelig og afslappet stemning i sommer, hvor man i familien kan udveksle meninger, diskutere og rejse sammen, hvis I vil.

De fleste i din familie vil ud at se verden. Har I mulighed for det, vil det være oplagt at tage på ferie (sammen) i starten af juli eller først i august. Indimellem bemærker du, at nogle i familien ønsker større ændringer i deres liv.

Du bør støtte de ønsker, der dukker op, også selv om du ikke kan gennemskue, hvad det fører med sig på stående fod.

Økonomi

Har du økonomiske udfordringer, viser de sig i starten af juni. Du bør holde økonomisk lav profil i sommer og især være opmærksom på din økonomi midt i august. Måske bør du have en ekstra buffer til uforudsete udgifter. Du kan netop i sommer, blive revet med af en begejstring for noget, som måske viser sig ikke at være det, du troede.

Ferie

Ferien i år bliver særlig. Dine interesser kan være inden for det spirituelle, og du har i ferien mulighed for at gøre noget seriøst ved det. Af natur er du skeptisk, hvilket er en fordel i dette tilfælde.

Du vil i den kommende tid være mere påvirkelig over for hændelser eller oplevelser, der viser, at der kan være mere mellem himmel og jord.Du behøver ikke tage hensyn til andre – bortset fra de første dage i august.

Læs også