Horoskoper

Her er dagens horoskop for torsdag den 1. april

af Astrolog Brian Teglgaard 8. februar 2021
Illustration: Gry Futtrup
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for 1. april 2021

 

Vædderen

Humøret stiger, og det kan få dig til at komme med en aprilsnar. Husk det samme gode humør, hvis det er dig, der skulle blive udsat for en sådan!

 

Tyren

Der kan vise sig gode tilbud, som det er værd at holde øje med, og måske skal du slå til. Etik og lovgrundlag, for det du foretager dig, skal være på plads.  

Tvillingerne

Nu begynder påskens samvær, og du er mere obs på dem, du er i selskab med. Du kan regne med en dag, der byder på en festlig og udadvendt stemning.  

Krebsen

Du kører i de helt høje omdrejninger og kan få en masse fra hånden. Deltager du i en påskefrokost, kan det være dig, der sætter liv i selskabet.  

Løven    

Er du fiks på fingrene, kan du få en del fra hånden. Det er især de sjove og kreative ting, du pusler med, og det kan der blive et flot påskebord ud af!

Jomfruen

Nu er det sammen med familien, du har det sjovest. Hvis du tilbringer dagen alene, kan din nysgerrighed få dig til at dykke ned i et filosofisk eller et religiøst emne.

Vægten

Efter påske bliver der også tid til nærvær med dine nærmeste. Nu og de næste dage er der andre, der også trænger til at være sammen med dig.

Skorpionen

Start dagen med lidt tid for dig selv eller ro til refleksion. Ret hurtigt får du travlt med andre og helt sikkert mere festlige gøremål.

Skytten

Lytter du til dine følelser og behov, opdager du sikkert, at du har brug for en stille dag på hjemmefronten. Du kan være særlig overfølsom overfor støj og uro.  

Stenbukken

Du er hurtig i dine handlinger og udholdende, når det gælder de opgaver, du tager fat på. Nu hvor det er påske, er det opgaver i dit hjem, der optager dig.

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

 

Vandmanden

Det kan være nødvendigt med flere jern i ilden samtidig. Det gælder især, hvis ikke du kan holde fri, for der er et påskeselskab, du heller ikke vil gå glip af.

Fisken

Dit arbejde kan stadig fylde, også selv om det er helligdag. Hvis ikke du er på arbejde, kan du godt tillade dig at lægge det til side og holde fri.