https://imgix.femina.dk/2021-02-23/denne_3.jpg
Horoskoper

Her er dagens horoskop for onsdag den 31. marts

4. februar 2021
af Astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Gry Futtrup
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for 31. marts 2021

Vædderen

Et sammenhold, du har arbejdet på, ser ud til at vokse og nå nærmere de ønsker og mål, du har sat dig. Det er muligt at komme et godt skridt videre.

Tyren

Nu har du lejlighed til at få lidt mere styr på tanker og følelser, der er kørt lidt i ring for dig på det sidste. Den sunde fornuft tager over.

Tvillingerne

Find én, du kan læne dig op af, hvis det gælder om at søge sparring, hvor du selv kan være på udebane. En ældre læremester kan hjælpe dig.

Krebsen

Du står stærkt og kan klare mere, end du selv tror. På den måde er du i stand til at arbejde dig igennem forhindringer eller at overvinde noget, der er svært.

Løven

Du ser en af dine nærmeste i et andet og mere realistisk lys. Sammen kan I træffe nogle vigtige beslutninger og sætte jer nye fælles mål.

Jomfruen

Der kan komme en særlig anerkendelse for det arbejde, du har udført. Det er alletiders energi at gå til påskeferie på. Du kan blive helt rørstrømsk.

Vægten

Sæt tid af til at være sammen med den eller dem, du holder af. Er det dit parforhold, du gerne vil pleje, så sker det bedst i tosomhed.

Skorpionen

Du får din familie med på dine ideer, der kan involvere planer for påsken. Brug nettet for at finde ud af muligheder, der har med oplevelser at gøre.

Skytten

Her ved slutningen af marts kigger du frem og glæder dig til et nyt kapitel. Når det gælder dine jobmæssige ambitioner, bliver tiden efter påske spændende.

Stenbukken

Det, du ikke havde styr på eller så klart i går, kan du have et helt andet blik på nu, hvor du er i stand til at holde følelser uden for din rationelle tankegang.

Vandmanden

Du forstår at se andre an, men du må også selv acceptere, at du bliver vurderet for og imod. Der er god kemi og absolut grundlag for at komme videre sammen.

Fisken

En påskønnelse går begge veje, så husk endelig at tage imod den ros, der også er til dig. Du kan også være heldig at modtage en mere kontant belønning.

Læs også