https://imgix.femina.dk/2021-02-26/vaedder_1.jpg
Horoskoper

Her er dagens horoskop for lørdag den 27. marts

1. januar 2021
af Astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Gry Futtrup
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Horoskop for 27. marts 2021

Vædderen

Giv plads til andres initiativer, også når det gælder din partner. Herfra kan du forvente flere initiativer og mere handlekraft end du normalt oplever.

Tyren

Det kan ikke helt undgås, at du er mærket af de sidste dages intense kapløb, men til gengæld er det weekend og oplagt at få koblet af ved andre gøremål.

Tvillingerne

Du hverken kan eller skal sidde stille. I mangel af gøremål kan du give dig til at rydde op, men du kan også søge selskab ude blandt venner.

Krebsen

Den kærlige stemning fortsætter ind i weekenden, der giver gode muligheder for samvær, nærvær og i det hele taget til at dyrke dine forhold med andre.

Løven

De praktiske gøremål må forenes med det, der er at tale sammen om. Du kan starte dagen med en snak om det, du gerne vil have klaret.

Jomfruen

Du må også i dag gøre en ekstra indsats for at tiltrække dig de personer, der spreder fest og farver. Gør du det, kan du nyde uden at yde.

Vægten

Er det nødvendigt, kan du vise nogle stærke sider af din personlighed, og det kan ske som en form for konkurrence med én, du ser op til.

Skorpionen

De ting, du kunne glæde dig over i går, tager du med dig ind i weekenden. Faktisk kan det være en oplevelse, du kan leve højt på længe.

Skytten

Din indre glød er vakt, og så er du ikke i tvivl om, at der er noget, du bør følge op på. En særlig person kan i den forbindelse få det meste af din opmærksomhed.

Stenbukken

Din partner er aktiv på hjemmefronten, og her kan der blive hygget omkring dig, men også for de gæster, der slår vejen forbi i løbet af weekenden.

Vandmanden

Der er gode muligheder for at få talt om det, der ellers er blevet holdt tilbage. En misforståelse kan komme frem i lyset og dermed blive løst.

Fisken

Slog du ikke til overfor det gode tilbud, du fik i går, kan løbet være kørt. Er det en fysisk ting, kan du undersøge sagen nærmere på nettet.

Læs også