Sommerhoroskop
Horoskoper

Fiskens sommer-horoskop: På særligt et punkt kan du have heldet med dig

9. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Ashley Landis/AP/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

Det overordnede tema for sommeren er fodfæste. Og det gælder inden for alle livets områder. Det vil især være aktuelt i juni måned, hvor du søger nye græsgange, for at undersøge om de kan føre dig til det ønskede mål.

Det forudsætter, at du har en plan og et eller flere ønsker. Derfor er det klogt at lægge en strategi for det næste halve år.

Måske er det ikke naturligt for dig at planlægge, men det er vigtigt at gøre i denne livsfase. Hele sommerperioden vil bære præg af et langsommere tempo, end du er vant til.

Især vil slutningen af august føles meget intens, da du finder et ståsted, som du kan drage nytte af i en lang periode, hvor du kan ”tygge drøv” på oplevelser eller andet, du beskæftiger dig med.

Kærlighed

Er du i en fase, hvor du søger en kæreste eller livsledsager, er der flere tidspunkter i løbet af sommeren, hvor du kan have heldet med dig.

Det drejer sig især om dagene omkring 19. juni, 1. juli og 1. og 10. august. Du vil, hvis du søger, finde en person, der på mange måder kan blive et fast holdepunkt for dig.

Du må væbne dig med tålmodighed. Du vil møde partnere, der er helt andre steder i livet, end du selv, og hvor det ikke er så nemt at få ”enderne til at mødes”. Men der er et match i sigte.

Lever du i et fast parforhold, har din partner nogle fine måneder i sommer, hvor de lange refleksioner udebliver, og der kan tages beslutninger lidt hurtigere.

I juni måned har I de samme ønsker for sommeren. I juli og august handler det for din partner om lidt andre ønsker mht. oplevelser end du selv. Du vil hellere det nære og trygge i hjemlige omgivelser.

I starten af august kan din bedre halvdel have nogle udfordringer, der skal klares.

Familie

Det er især i juni måned, der er fokus på familien. Familien – inklusive din partner – er helt på toppen, så det kan være givtigt for alle at planlægge familiesammenkomster på det tidspunkt. Hvis det ikke lader sig gøre, kommer der også muligheder senere på sommeren; dog vil intensiteten være knap så høj som i juni.

Økonomi

Du er mere økonomisk bevidst, end du plejer. Du kan i sommer have tendens til et hurtigt køb, som du så senere fortryder. Derudover er der ikke de store økonomiske overraskelser i sommer, men der kan blive tale om en sparerunde i juli. I starten af august kan den økonomiske lykke tilsmile dig, og alle bekymringer kan lægges væk.

Ferie

Det vil være oplagt at holde ferie i tidsrummet 21. juni til 23. juli. På det tidspunkt kommer feriefølelsen stærkest frem. Mange vil nok foretrække at holde ferien hjemme.

Fiskenes højdepunkt

Alle sommermånederne er gunstige. Du kan i løbet af juni måned tillægge dig nogle vaner, som du kan fortsætte med til efteråret. Det er en god ting, da du i perioder kan være lidt fraværende og har brug for nogle rutiner. Din bedste tid i sommer ligger omkring 20. juni, 1. juli og 1. og 10. august.

Du vil være meget påvirket af dine sanser, og derfor bør du give dig selv noget ekstra selvforkælelse. Det kan være ophold på feriesteder, hvor der bliver gjort meget ud af kost og ernæring, eller det kan være at du vælger at afprøve nogle særlige spisesteder/restauranter, som har nogle helt særlige egnsretter.

Det behøver jo ikke at være ganen, der styrer det hele. Mærker du en uro i form af udlængsel, kan du indtil videre nøjes med at planlægge, hvilke destinationer du ønsker af besøge i fremtiden.

Læs også