Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Fisk

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Rejseaktivitet og udland kommer til at spille en større rolle i år - ikke fordi du vil væk, men fordi du er nysgerrig. Derfor skal der også helst være et mål med at rejse, mere end blot at holde ferie. Dit videbegær og din lyst til at udvide din horisont kan også ske på andre måder, og det kan være via uddannelse eller kursusaktivitet eller en spirituel interesse. Fra starten af marts til midten af juli er tiden bedst til at rydde op, revidere og gennemarbejde det, du har sat i gang.  Venskaber er et andet område, hvor du oplever udvikling såvel som forandring. En vis status kan du gøre selv på gamle bekendtskaber, for du vil ikke gå på kompromis med loyalitet og stabilitet. Venskaber forpligtelse og tager tid, og er derfor også givende for dig. Du har mulighed for at knytte bekendtskaber, der vil række langt ud i fremtiden.    

Job 

Tingene lykkes for dig – også når det gælder dit arbejdsområde. Men du må også være indstillet på at blive belønnet efter din indsats og intet andet. Med andre ord, du får hvad du giver. Det gælder de første 10 måneder af året, for herefter kommer tingene meget lettere til dig. Ønsker du at udvikle dig i din stilling eller at avancere, kan du med fordel lægge din indsats sidst på året. Som Fisk vil du også prioritere de bløde værdier – også dem der ligger uden for job og karriere, og de får mere opmærksomhed i år.   

Kærlighed 

Varme følelser har du til overflod, og det vil smitte af på dine nærmeste. Men husk også at tage imod den kærlighed, du bliver vist fra andre. Når udlandet kalder, kan det også være kærligheden, der har fået dig til at rejse, eller det kan være her, du møder den. En gunstig udvikling på i din privatsfære vil opstå sidst på året. En anden kærlighed du værdsætter, er de føromtalte venskaber som du sætter stor pris på, og hvor en gunstig udvikling er sat i gang.   

Årets muligheder 

Du finder ud af, hvordan du passer ind i en større sammenhæng.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om fisk

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.