Astrologi

Find din indre kriger frem. Skorpion-sæsonen er her, og du får endelig modet til at sige fra over for venner og kolleger

18. oktober 2021
af Frederikke Buchardt, Camille Resen Steenstrup
Foto: Giphy
Vi går ind i Skorpion-sæsonen, og det betyder, at du ikke skal finde dig i noget som helst.

Puha … Vi kan endelig sænke skuldrene igen og pakke os ud af bobleplasten efter en lettere kaosfyldt periode (Merkur i retrograd, vi kigger på dig).

Du har igen heldet med dig, men går til gengæld en intens tid i møde, når solen går i Skorpionens tegn fra lørdag den 23. oktober til 21. november.

Så gør dig klar til noget vaskeægte Skorpion-energi. Skorpionen er kompromisløs, viljestærk og ikke bange for at svømme ud, hvor den ikke kan bunde.

Måske er det noget, du kommer til at mærke til? Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til no bullshit-attitude både i det private og på jobbet.

Du får pludselig modet til at sætte foden ned over for de personer i din omgangskreds, du ikke synes, opfører sig ordentligt. Den irriterende kollega eller måske en ven, der ikke taler sandt.

Overfladiske samtaler og relationer glider mere af på dig, og du er i stedet tiltrukket af at smage den rå virkelighed.

I den mindre skala kan det være, at det er den knaldrøde læbestift, du rækker ud efter, når du skal ud ad døren.

Oven i den i forvejen gådefulde og lidt pirrende stemning er der smæk på sex-drivet. Hvis du er i et parforhold, vil lidenskaben mellem dig og din partner blive forstærket.

Hvis du har haft nogen i kikkerten, er det nemmere at tiltrække dem nu, så til alle singler: Denne periode er et godt tidspunkt at udforske din seksualitet dybere – enten alene eller med en anden!

Undgå:

Pindemads-arrangementer

Mormor-trusser

Dobbeltbooking

Anbefalinger:

Moskusduft

Ufiltreret sandhed

Dyb øjenkontakt

Læs også