tvillingen
Horoskoper

Årshoroskop for Tvillingen 2023

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Tvillingen. Bliv klogere på, hvordan dit 2023 bliver!

Tvillingen 21/5 – 20/6

Kærlighed

Overordnet set kan det næsten ikke blive bedre – kærligheden altså! Der er en stor romantiker gemt i dig, som ikke altid formår at komme frem, fordi du allerede er mange træk længere fremme i tankerne. Du bør øve dig i at nyde og fastholde de fysiske, romantiske øjeblikke.

I det faste harmoniske parforhold er der mange gode oplevelser i vente. De samler sig især i det andet halvår af 2023. Fem gange i løbet af det halve år har du mulighed for at få nogle særlige oplevelser med din udkårne, så måske er det en idé allerede nu at sætte nogle dage eller weekender af i kalenderen. Dagene omkring 10. august og 18. december kan anbefales.

Din partner har siden 2022 haft mere travlt end normalt, og det vil vedkommende stadig have i det første halvår af 2023. Men som ved et trylleslag ændrer det sig.

Nu er det mere hjemlig hygge, der er på programmet, hvor det måske før var aktiv ferie og oplevelsesmættede rejser til eksotiske steder. Nu er det god mad, nærvær og meditative interesser, der tæller. Bliv ikke urolig, for det vil ændre sig igen med tiden, men se frem til en periode med jordforbindelse og omsorg, hvor du får dine sanser mættet sammen med din partner.

I det faste forhold kan der forekomme enkelte dage med dårlig stemning. Lever du i et utilfredsstillende forhold, hvor du ikke trives, er dagene omkring den 28. marts afgørende for, hvad der skal ske på længere sigt.

Er du single og har lyst til at møde en kæreste eller date, vil der være mange muligheder i løbet af året, så det bliver en udfordring at vælge. Der er især gode aspekter for dating i juni, juli, november og december. I juli vil du være nødt til at tage en beslutning om, hvorvidt din dating på det tidspunkt skal fortsætte eller ej. Hvis du er den initiativtagende i forhold til at arrangere møder, skal du skrue op for romantikken.

Familie og venner

Selv om du ofte kan være distræt og kort for hovedet, når du har travlt, vil du altid have et særligt blik for din familie og de nære omgivelser. Familien er din tryghed, og du kan godt lide, at der er rene linjer familiemedlemmer imellem.

Der vil især være fokus på familien eller din bolig i marts. Her er der lagt op til større erkendelser, eller du får mulighed for at forlige dig med din situation eller med et familiemedlem. Det kan være følelsesmæssigt, men du finder på vanlig vis ud af at tackle dine følelser på en måde, der passer til din personlighed. Du skal først forstå tingene, før du kan bearbejde dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du indser, at du ikke kan komme længere i en bestemt sag, og dermed bliver du nødt til at give slip og komme videre. Omkring midten af marts kan du være i tvivl om, hvilken retning du skal bevæge dig i i et bestemt anliggende. Det bedste, du kan gøre, er at vente, til du er afklaret. Sidst i marts kan du, din partner og familien komme videre og måske endda udvide familien eller de eksisterende boligrammer. I juni kan du flytte eller ændre boligform.

På vennefronten er du vant til, at der er fuld fart på, og at I er aktive sammen. Der har det sidste års tid været mange personer ind over din kreds, måske ikke venner i gængs forstand, måske mere kolleger og personer med samme interesser som dig selv. Der kommer mere ro på fra maj, og dit sociale liv ændrer sig til en mere stille periode. Den bedste periode for samvær med dine venner ligger i april og i juni samt november og december.

Hverdag

Det er vigtigt for dig, at hverdagen er forudsigelig. Der vil fra marts være fokus på dit arbejdsliv og på fremtidige opgaver, hvad enten de handler om karriere eller om at drosle ned. 

Du har måske i flere år været i tvivl om, hvorvidt du var på rette hylde. Nu og i de kommende år er der mulighed for, at du kan blive mere specifik om, i hvilken retning dit arbejdsliv skal gå. Starten af året kan godt være lidt svær i forhold til at komme i gang, men du kommer hurtigt efter det. Bedste arbejdsperiode vil være i februar, april og juni.

Fremtid

Har du flere job, vil du med stor sandsynlighed kunne samle dem under én hat, og generelt vil du langt bedre kunne overskue arbejdslivet og tilværelsen.

Et krav fra din side handler bl.a. om, at du gerne vil se eller opleve noget konkret inden for den åndelige verden. Det bliver der rig mulighed for i 2023. Religiøse/spirituelle oplevelser vil få dig videre i din søgen, bl.a. i forhold til identitet.

Læs også