stenbukken
Horoskoper

Årshoroskop for Stenbukken 2022

15. november 2021
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Stenbukken. Bliv klogere på, hvordan dit 2022 bliver!

Stenbukken 21/12 – 19/1

Kærlighed

Alt efter hvilken alder du har, vil den mere modne Stenbuk have ændret sig en del med årene, særligt når det gælder kærlighed og den nære kontakt. Tidligere kunne du være lidt firkantet i dine holdninger og udtryk, men det er, som om du har fået en større fleksibilitet og forståelse for de nære ting i et parforhold. 2022 vil byde på mange gode øjeblikke med partner.

Starten af året kan dog byde på udfordringer, især når det gælder samarbejde og forventninger. Brug gerne lidt kærestetid sammen, så I kan få diverse ubalancer ud af forholdet. I kan have svært ved at finde fælles fodslag i foråret og efteråret, men sommer og efter vil være de bedste perioder til at finde ind til hinanden og styrke jeres forhold fremadrettet.

Midten af august kan afsløre jeres store modsætninger. Her gælder det om at finde ud af, hvordan I konstruktivt kan bruge forskellighederne i en sammenhæng, der giver mening for jer begge. Single-stenbukke, der drømmer om tosomheden, vil have flere gode muligheder i løbet af året. Marts, april, maj, juli, oktober og december er særligt gode måneder til at finde en livspartner.

I stedet for at tænke for meget over fornuftsbaserede udfordringer, og om man passer sammen, bør du smide alle bekymringer væk og prøve forholdet af. Hvis du tænker for længe eller er for langsom i optrækket, kan fuglen flyve videre uden dig. Det kan også være, at kærligheden dukker op ud af det blå, når du mindst venter at finde den. Er det tilfældet, så drop alle spekulationer og kast dig ud i det! 

Familie og venner

Der kommer meget fokus på familie og/ eller bolig i 2022. Hvis der skal træffes beslutninger i familien, vil det være oplagt i april. I tidsrummet maj-november vil der være størst opmærksomhed på familien eller hjemmet. Du kan opleve en stærk lyst til at udvide de eksisterende rammer, og der vil være de bedste betingelser for, at det kan lade sig gøre.

Starter du i år, bliver du færdig i 2023. Processen er langvarig og med pauser. Det er ikke noget, der lige klares fra den ene dag til den anden.

Hvad familien angår kan du få et tættere forhold til familien eller enkelte medlemmer af den. Fortiden kommer her nemt i centrum, men måske nu mere som noget, I kan grine af sammen, og hvor fordommene bliver nedtonet eller usynlige.

Familierelationer kan styrkes og forbinde sig på en anden måde end tidligere. Familiemedlemmer med indflydelse kommer i fokus, og det kan ændre din autoritet eller position i familien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Uanset hvad vil dit forhold til din fortid og din familie blive berørt, og det kan der komme noget godt ud af. Dine venner er vedholdende, og det kan komme dig til gode i årets løb.

Den bedste tid med vennerne vil være i april, juni og september. Her kan du også med fordel planlægge sammenkomster. Der vil formentlig komme en pause i venskaber fra oktober og året ud. Har du projekter med venner, så sørg for at få dem afviklet inden da. 

Hverdag

Du vil være mest energisk fra årets start og til først i juni. Energien kommer igen i november. Skal du langtidsplanlægge, vil det være optimalt at lægge de mest anstrengende arbejdsopgaver på de tidspunkter, hvor kræfterne er flest.

Dit arbejdsliv vil være mere stabilt i 2022 end året før. Du vil fordybe dig mere og bruge din viden på en mere eksperimenterende måde. Arbejdslivet og -lysten forstærkes i februar efter en lidt langsom start på året. En af de største udfordringer med dit daglige arbejde ligger i marts. Derefter vil arbejdslivet flyde stille og roligt, og du formår at stramme op, der hvor det er nødvendigt – det kan det fx være i oktober.

I marts kan der ske ændringer i jobplanerne, men derefter synes du at være på rette spor. Har du mod på helt at skifte job, er det oplagt at gøre i juni. Interesserer du dig for din sundhed, vil der være behov for en opgradering, særligt i starten af marts. Derefter er du på rette spor. 

Fremtid

Du har mulighed for at folde din kreativitet ud i disse år. Udnyt planeternes gode placeringer til at finde nye veje inden for dine interesseområder. Det kan være på det økonomiske område, hvor du kan finde måder at investere på. Det kan også være sportsinteresser, som kan give dig helt nye perspektiver.

Endelig kan det være, at kærligheden viser nye ansigter, og du vil i den forbindelse føle dig yngre og nærmest helt genoplivet. Dit magiske øjeblik ligger i formidlingens kunst.

Måske får du holdt talen, sagt det som virkelig ligger dig på sinde, eller på får skrevet den bog, du har talt om i årevis. På den måde, kan du skabe et kommunikationsrum, som kan vise sig næsten at være af overnaturlig karakter.