Navneguide

Geggo afslører: Dét skal min datter hedde

Den højgravide realitystjerne Stephanie ’Geggo’ Kessler løftede i torsdagens afsnit af ’Familien fra Bryggen’ endelig sløret for, hvad hendes første barn skal hedde. Se navnet her!

- Det er et latterligt navn!, udbryder mormor Mopper i torsdagens afsnit af TV3-serien ’Familien fra Bryggen’.

Den kontante udmelding falder, da Mopper sammen med datteren Linse Kessler og sit højgravide barnebarn, Geggo, diskuterer mulige navne til sidstnævntes ufødte datter – og Geggo lufter, at favoritnavnet er Mynte.

Det kan man sgu da ikke. Pebermynte. Det bliver hun nok kaldt. Synd, forklarer en tydeligt utilfreds Mopper, som dog kan ånde lettet op.

Det siger dit barns navn - om dig! >>

Ikke Mynte, men...

Cengiz, der er far til Geggos kommende barn, er nemlig enig med Mopper, og derfor har den vordende mor fået forbud mod Mynte og i stedet været nødsaget til at vælge et andet navn til datteren.

Valget er faldet på: Alba

Det afslører Geggo senere i samme afsnit – og dét navn vækker desværre heller ikke stor begejstring hos den kommende mormor Linse og oldemor Mopper.

- Alberte er bedre, konstaterer Mopper tørt, mens Linse også er tydeligt skuffet: - Ej, hvor er det øv! Mener I det? Det elsker jeg ikke så meget, siger hun. Men mon ikke, at både Linse og Mopper tager navnet til sig, når de snart står med det lille nye familiemedlem i armene?
 
Læs også:

Top 50: De mest populære pigenavne i 2015

Top 50: De mest populære drengenavne i 2015

Disse børnenavne vil hitte i fremtiden

Dét hedder kendte kvinders børn:

Dét hedder kendte kvinders børn

Se også:

5 gode råd når du vælger børnenavne >>

 

 
Artiklen indeholder affiliatelink