Orgasme med vibrator
Sex og erotik

Orgasme til alle! - Vibrator test

Har du svært ved at opnå orgasme? Vi har anmeldt vibratoren Magic Wand der med næsten 100 % garanti kan give dig en orgasme. Læs anmeldelsen her.

Vibratoren der (næsten) garanterer dig en orgasme

Massageapparatet Magic Wand har været på markedet i mere end 40 år. Men du kunne kun købe det i Amerika og det var bøvlet at skulle rode med omformer og hvis du skulle returnere det. Det er der nu rådet bod på. Europe Magic Wand er den europæiske udgave af klassikeren, som altså er lige til at sætte i stikkontakten, og så er det bare deruda'.

Læs også: Orgasme - her begår kvinder den største fejl

Magic wand vibrator

Sådan opnår du orgasmen når du bruger Europe Magic Wand

Europe Magic Wand er et stort massageapparat med en god tyngde (680 gr.). Det er nemt at betjene på knappen midt på apparatets skaft, hvor du kan skrue op og ned for de i alt 6 vibrationsniveauer på +/- knappen. Den har ingen pulserende eller "rytmiske" vibrationer, men gode, gedigne "almindelige" vibrationer. Men dem er der så til gengæld virkelig smæk på. Hovedet, hvori vibrationerne er, er ganske stort (på størrelse med en stor mandarin). Og det er dét, du skal bruge som klitorisstimulator. Du kan udskifte hovedet med et andet, der hedder Genius, der er lavet i blød silikone. Hvis du sætter Genius på, kan du indføre den i skeden og på grund af dens udformning, rammer den dit G-punkt. Massageapparatet er udstyret med en rigtig lang ledning. Praktisk og godt tænkt! På grund af de kraftige vibrationer, må det maksimalt bruges i 25 minutter ad gangen.

 

Oplevese og vudering af vibratoren Europe Magic Wand

Tip: Massageapparatet kan også bruges til ømme muskler andre steder på kroppen på grund af de meget effektive vibrationer.

Det oprindelige massageapparat er kendt for sine ekstremt effektive vibrationer og Europe-modellen er ingen undtagelse. For dét det handler om er, at vibrationerne er så kraftige, at kvinder, der har svært ved at komme eller måske ligefrem aldrig har fået en orgasme, med næste 100 % garanti vil kunne det med dette apparat. For kvinder med lidt mere følsomhed i underregionen, er det her nok en overflødig investering. Vibrationerne er dybe og meget kraftige. Også på det laveste niveau. Men de er helt adskilt mellem skaftet og hovedet, så du får ingen snurren i fingrene efter brug.

Velegnet til: Dig, der har svært ved at komme, eller aldrig har fået orgasme før.

Vibrationer: ******

 

Læs mere om: