https://imgix.femina.dk/media/92316e9858f64d2c8bcf287749bcb0ef.jpg
Kærlighed og sex

Gør din mand til en ægte gentleman

25. marts 2011
af Lisbeth Madsen
Foto: All Over Press
Her får du de bedste råd fra en moderne gentleman, der ved, hvad han taler om.

Vi forbinder ham med en usvigelig sans for stil, elegance og mode. Så hvem andre end den amerikanske topdesigner Tom Ford, kan give kvinder tips til, hvordan vi forvandler vores mænd til en 100 procent gentlemen?

Kort om Hr. Ford

Tom Ford, 49, blev kendt som kreativ direktør for Gucci og som filminstruktør med filmen A Single Man fra 2009. Han er i dag ejer af sit eget modebrand, Tom Ford.

I forår/sommerudgaven af det amerikanske herremodemagasin Another Man giver Tom Ford sine tips til, hvordan en gentleman anno 2011 bør opføre sig, og hvordan han I hvert fald ikke bør gå klædt.

Sådan bør din mand opføre sig
1.
Han skal vise omverden den bedste side af sig selv, når han præsenterer sig for den. Det viser, at han respekterer andre mennesker omkring sig.

2. En rigtig gentleman bliver nødt til at have et arbejde. Så det skal din mand også. Folk, der ikke har et arbejde, er ofte kedelige og keder sig mange gange også selv. Han skal vælge at lave noget, han er passioneret omkring og engageret i. Han skal bidrage med noget til verden.

3. Manerer er meget vigtige - også for din mand. Så han skal kende sin besøgstid. Det betyder, at han fx bør holde døren for kvinder og bære deres frakke. Han skal også sørge for, at kvinden går inderst på fortovet. Og så er det god pli at rejse sig op, når folk de forlader eller kommer til et middagsbord.

4. Han må ikke være prætentiøs, racistisk, sexistisk eller dømme folk på deres baggrund.

5. Din mand bør aldrig bære shorts og sandaler i byen. Det er aldrig passende. Den slags hører i stedet til på stranden eller en tennisbane.

Mænd vil også have udglattet deres rynker med Botox

Sådan bevarer du ægteskabet

Læs også