https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_308279744.jpg
Kærlighed og sex

Dette er nøglen til et lykkeligt parforhold

25. august 2015
af Marie Krakau
Hvordan sikre du dig at dit parforhold forbliver lykkeligt og kærligt? Det mener parforholdseksperten James Michael Sama, at have fundet svaret på. Det er faktisk ikke så svært! Læs med og se hvad nøglen er.

Vi ønsker os alle et lykkeligt og kærligt parforhold, men hvad er i virkeligheden nøglen til sådan et? Efter utallige undersøgelser og snakke med en række forskellige par, mener Yourtangos ekspert i parforhold James Michael Sama, at han ved hvad grundstenen til et succesfuldt og lykkeligt forhold er. Og svaret er hverken kompliceret eller svært at opnå.

Læs også: 5 tegn på, at du er sammen med den rigtige

Det vigtigste for at få et parforhold til at være lykkeligt er, at man får sin partner til at føle sig værdsat. Det lyder ret simpelt, og de fleste, der er i et forhold mener selv, at de værdsætter deres partner, også selvom de måske ikke er helt lige så åbenlyse med det, som de var, da forholdet begyndte. Og det er lige netop her problemet starter, og forholdet tager en drejning mod det værre. James Michael Sama siger, at man i et forhold typisk er meget kærlige og gode til at vise hinanden hvor meget ens partner betyder i starten af forholdet.

Læs også: Sådan får I romantikken tilbage

Det er tit i starten af forholdet at der er skruet helt op for kærtegnene og de søde ord, og herefter kan det begynde at halte lidt. Stille og roligt, i takt med at forholdet bliver mere og mere fast, får man skabt en hverdag sammen, hvor kærtegn og søde ord, måske ikke bliver prioriteret lige så højt, som at finde ud af hvem der handler ind til aftensmad, og dette kan for nogen godt betyde, at denne følelse af værdsættelse forsvinder.

Læs også: Hvilken typer er din mand?

James Michael Sama siger, at værdsættelse af sin partner ikke behøver betyde, det samme som det gjorde, da forholdet begyndte. De mange kærtegn kan sagtens blive til et “Hvordan gik det på arbejdet i dag?” eller de søde ord kan bliver forvandlet til, at man laver kaffen om morgenen.

Det vigtige - og det for nogle meget svære - i overgangen fra den ene form for værdsættelse til den anden, er at man forstår sin partner, og forstår hvad der gør ham eller hende glad. At få sin partner til at blive glad, er ifølge James Michael Sama det samme, som at vise, at man værdsætter og elsker dem.

FÅ DE NÆSTE TRE NUMRE AF Q TIL KUN 99 KR.:

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_4.jpg

Læs også