Parforhold: 5 tegn på at han er The One
Kærlighed og sex

5 tegn på, at du er sammen med den rigtige!

12. maj 2015
af Malene Fich Weischer
Hvordan kan man vide, om man har fundet manden i sit liv? At han er den helt rigtige? Det har den australske datingcoach Samantha Jayne et bud på. Tjek her, om dit forhold lever op til de 5 tegn, der ifølge datingcoachen viser, han er ”the one”.

Datingcoach Samantha Jayne er fast blogger på parforholds-sitet YourTango.com, hvor hun skriver om de små og store udfordringer i parforholdet. Hér har du hendes 5 bud på, hvordan du vurderer, om din partner er den rigtige for dig:

1. Du kan flippe ud, uden han peger fingre af det.
Vi har nok alle prøvet at være ude i tovene over et eller andet, som nogen har sagt eller gjort. Tankerne flyver rundt og man kan slet ikke slippe det igen. Man taler kun om dét og sender sms’er i en endeløs strøm. Kan din partner stå igennem sådan en omgang – støtte dig og være der for dig - uden at affærdige dig med, at ”det nok bare er dig, der overreagerer”, så er han værd at holde fast i.

Læs også: Derfor ender vi i parterapi

2. Din familie og dine venner kan godt li’ ham
Selvfølgelig kan man opleve, at ens familie af forskellige årsager ikke kan lide ens valg af kæreste og nogle gange kan det være nødvendigt at ignorere dette. Men som oftest er det en god idé at lytte efter, hvis både familie og venner mener, at man er faldet for den forkerte. Det er jo ofte dem, der kender dig aller bedst og har oplevet dig i mange forskellige situationer gennem livet, så deres råd og intuition er bestemt værd at notere sig.

3. Du kan sige din mening – uden at skulle have dårlig samvittighed over det
Hvis I har et sammenstød i jeres parforhold eller er uenige om noget, så kan I tale åbent om det. Selvom I har kritikpunkter overfor hinanden, så foregår jeres samtale roligt og I lytter til hinanden. Det er et tegn på følelsesmæssig intelligens at kunne tage imod (ordentlig) kritik uden at blive voldsomt følelsesmæssigt berørt, og kan din partner det, så er det et rigtig godt tegn for jeres fælles fremtid.

Læs også: 8 tegn på, at dit parforhold får problemer

4. Din partner er ikke bange for at sige undskyld

Hvis din partner har lavet en eller anden fejl eller har grund til at undskylde, så har han ikke noget imod at gøre det. At kunne indrømme og erkende sine egne fejl i stedet for at finde på dårlige undskyldninger og måske gå og være indebrændt på sig selv, tyder på en modenhed, som vil være en stor styrke i jeres fælles forhold.

5. Du ved, at din partner helst vil blive sammen med dig
Hvad enten han siger det direkte til dig eller det bare fremgår af de ting, han gør og den måde, han opfører sig på, så er det et rigtig godt tegn, hvis din partner tydeligt giver udtryk for, at han er her for at blive. Selv når bølgerne engang i mellem går højt, så handler det aldrig om, at I er ved at gå fra hinanden, men snarere om, hvordan I sammen finder vej igennem udfordringerne.

Læs også