https://imgix.femina.dk/media/0e14c1e2660a491a99dd00f729c48637.jpg
Kærlighed og sex

Derfor elsker din mand sin spillekonsol

7. december 2011
af Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over Press
At spille står øverst på din mands ønskeliste. Find ud af hvorfor

Det er weekend og han stener for 117. gang over sin PlayStation, når du lige står og mangler hans hjælp i hjemmet. At spille spil er en ting mænd ofte gør, og som kvinder opgiver at forstå den dybere mening med. Men den findes faktisk, ifølge mandeekspert og foredragsholder Jakob Olrik, som Alive.dk har talt med om den store interesse.

- Ligesom alle andre spil appellerer spil til konkurrence-genet hos mænd. Det handler om at vinde og at være en succes og give din mand følelsen af at være King Kong. Enten dør du eller også vinder du, og det går faktisk igen med mange ting din mand gør, siger han.

Mænd har altså et latent behov for at afslutte tingene og nå målet, ifølge Jakob Olrik. Arbejde er for eksempel også noget, der skal afsluttes, når vi har nået målet. Derfor ligger der meget i, at han spiller spil på computeren eller spillekonsolen. Det er ligesom, at det også gælder om at nedlægge kvinden, og det appellerer alt sammen til et urinstinkt hos mænd.

- Samtidig kan din mand virkelig stene over spillet og lukke sig helt inde. Når han på den måde sumper, så danner han faktisk mandligt kønshormon. Så bare lad ham stene. Det kommer alt sammen godt igen til dig, siger Jakob Olrik.

Få en kærlighedsforudsigelse - 200 kr.

Find kærligheden på 6 måneder - 150 kr.

5 trin til bedre kysseri

4 stillinger der stimulerer dig

Vi anmelder "Den nye tantra"

Sådan scorer du med dine bryster

Test dig selv: Hvor meget ved du om kys?

Test dig selv: Var han den der slap væk?

Læs også