Hvordan scorer du bedst med dine bryster? Parterapeut Maj Wismann giver dig her 3 gode råd.
Kærlighed og sex

Sådan scorer du med dine bryster!

12. august 2011
af Parterapeut Maj Wismann
foto: ThinkStock
Hvordan scorer du bedst med dine bryster? Parterapeut Maj Wismann giver dig her 3 gode råd.

3 gode råd til at score med dine bryster

I følge parterapeut Maj Wismann kan det godt være meget manipulerende at bruge dine bryster til en del af scorings-gamet, og i følge hende er der da forskel på, hvornår du skal skrue op for babscharmen!

"Er du ude på sex, one night'ers og fis og ballade, så kan du med rigtig god mening skrue fuldt op for dine øverste kvindelige former, og udnytte den effekt, de har på mange mænd - nøjagtig ligesom snu mænd fremhæver deres "kvindebliksmagneter". Hvis du nøjagtig ved, hvad din intention er. så er det bare med at få dem frem i lyset." siger hun.

Læs også: Mænd kan ikke undvære dine bryster

Lyt til dig selv
I følge Maj Wisman kan man som kvinde sagtens gå på jagt efter sex uden at være billig. Alligevel kan det godt betale sig med lidt fintfølelse, mener hun:

FAKTA

Få hjælp til kærligheden med det samme! Få Maj Wismanns gode råd til dit kærlighedsliv på lydfiler, du kan lytte til i bilen. Køb dem her: Maj Wismanns kærlighedskursus

5 overraskende hemmeligheder til bedre sex, mere lyst og meget mere kærlighed" - så klik her http://websexolog.dk/

"Husk på, at det er en gradbøjning. De kan altså være mere eller mindre fremme i lyset, og på en mere eller mindre elegant måde."

Sexologen mener, at du finder den bedste løsning ved at lytte til dig selv:

"Prøv dig gerne lidt frem med det tøj du har i skabet, og undersøg hvilket, der giver lige præcis den gradbøjning, DU ønsker."

Brug dine smykker
Et helt konkret råd til at score med dine bryster, handler om dine smykker:


Kunstigt åndedræt til din
kavalergang - 179 kr.

"Brug gerne en lang halskæde, der lige når toppen af busten. Det giver dig nemlig mulighed for, lige at røre ved den, mens du snakker med den udsete mand. I de fleste tilfælde vil han på den måde få fokus på dine kvindelige former."

Maj Wisman slår fast at de fleste mænd er vilde med bryster - på nøjagtig som kvinder også har steder på mandens krop, vi rigtigt godt kan lide, at han fremhæver:

"Det er en del af legen mellem kønnene, som kan give skønne erotiske gnister, og du kan lege med eller lade være." siger hun.

Mere seriøs = Mindre kavalergang
Det er dog ikke altid, at kavalergang er et sikkert hit:

"Er du i en mere seriøs datingsituation med kærestepotentiale, kan det være decideret distraherende med en dyb kavalergang. Det er anbefalelsesværdigt at dæmpe den lidt ned. Igen er vi ude i en gradbøjning. Men i sådan en situation, ønsker du faktisk ofte mere fokus på din personlighed, dit intellekt, dine drømme og HELE dig, end at han skal blive voldsomt tændt og have lyst til at parre sig med dig med det samme. Så kan han slet ikke være fokuseret på selve datingen." siger Maj Wismann, og uddyber:

"Selvom det kan være flatterende, at han er vild med din krop fra første færd, så er det bare ikke det fokus, de fleste kæreste-søgende ønsker. Nu skal du selvfølgelig ikke pakke dig ind i en islandsk sweater og en flyverdragt - du skal blot vise vise indpakningen på en mindre voldsom måde end hvis du gik efter et knald. Er du usikker på, hvor grænsen går, så tag en snak med veninderne og hør deres mening."

Læs også mændenes mening om sagen: Mandepanel - "Bryster betyder ikke alt"

Læs også