femina
Kærlighed og sex

Danske kvinder er de mest maskuline, bedrevidende og usexede i verden

3. maj 2012
af Isabella Hindkjær
Foto: Sif Meincke, foto: Panthermedia
Ordene kommer fra den amerikanske blogger og rejseskribent Roosh V, der giver danske kvinder bundkarakterer for at være grimme, dumme og dominerende.

"Du er dominerende, bedrevidende og maskulin - ligesom din tøjstil. Du hverken kan eller vil lave mad til din mand af hensyn til den almægtige ligestilling. Og medmindre en af dine forældre stammer fra Pakistan, er du med al sandsynlighed en fladrøvet kæmpekvinde uden det mindste spor af charme." Sådan lyder det om danske kvinder.

Føler du dig ramt? Det burde du - i hvert fald hvis du er kvinde og har dansk blod i årerne, mener den amerikanske blogger og forfatter Roosh V om danske kvinder.

LÆS OGSÅ: "Man kan da få lige så meget ud af en slatten pat!", siger Arvingerne-skuespilleren Carsten Bjørnlund, der ikke er påvirket af tidens ungdomsfiksering.

Ucharmerende, frastødende og uden humor

Roosh V er amerikansk blogger og rejser rundt i jagten på "Pussy Paradise", landet med verdens dejligste kvinder. Tidligere i år rejste han til Danmark, hvor han opholdt sig i to måneder på Vesterbro i København. Han driver hjemmesiden rooshv.com og har skrevet bogen "Don't bang Denmark" og en række andre rejsebøger, som han sælger via sin hjemmeside.

SE OGSÅ: Her er 4 helt nøgne mænd, der ikke er bange for at vise sig, som Gud har skabt dem. Se billederne her

Udsagnene er et lille udpluk af hans 72 sider lange rejseguide "Don't Bang Denmark". Roosh V skriver rejseguides til mænd om, hvordan man scorer kvinder i forskellige lande. Og efter to måneders ophold i København, nåede han frem til, at han ikke kan anbefale andre mænd at gå i seng med de danske kvinder - for slet ikke at tale om at indlede et forhold.

- Danske kvinder besidder ikke evnen til at flirte. De er ucharmerende og frastødende. Ikke en eneste dråbe feminint blod flyder i deres årer. De danske kvinder er ikke i stand til at behandle en mand rigtigt. De kan ikke lave mad, og de kan ikke få dig til at le, for de danske kvinder har ingen humor, skriver Roosh V på sin blog.

LÆS OGSÅ: Hvor meget skal kvinder gøre ud af sig selv? Må de have kønsbehåring? Renée Toft Simonsen vil have lov at have det - læs hendes mening her

Hængerøv og Jantelov

Og amerikanerens kollektive mavepuster til danske kvinder stopper ikke her. Danske kvinder er nemlig blevet så ligestillede, at de marcherer hen over de stakkels mænd, når de prøver at nærme sig.

- I Danmark har kvinden altid ret, og mandens opgave er at bekræfte hendes dumme holdninger lang tid nok til, at hun gider gå i seng med ham. Hun vil helst have en lydig lille hundehvalp, der ikke udfordrer hende, siger han.

Heller ikke de danske kvinders udseende har imponeret den amerikanske blogger. Ifølge Roosh V er danske kvinder nemlig lige så maskuline af udseende som af sind, og de eneste smukke kvinder i Danmark har mellemøstlig baggrund.

- Deres røve er flade som pandekager og bliver ikke hjulpet på vej af deres forkærlighed for løse hængerøvsbukser, grove militærstøvler og kedelige farver som sort, hvid og brun. De gør lidt mere ud af sig selv, når de går i byen, men generelt lader det til, at der er en konkurrence blandt danske kvinder om, hvem der kan se mest kedelig og uattraktiv ud.

Roosh V har været vidt omkring i verden i sin jagt på det perfekte kvinde-land. Men står det virkelig så galt til med de danske kvinder - eller har amerikaneren bare fået sin Gammel Dansk galt i halsen på en af sine byture i København?

https://imgix.femina.dk/2690_rooshvheadshot_1313777235.jpg

Læs også