https://imgix.femina.dk/noegne-maend.png
Kærlighed og sex

3 nøgne mænd: Sådan har vi det med vores krop

6. juni 2012
af Tine Bendixen
Foto: Ditte Capion, Claudi Thyrrestrup
Jon, Uffe og Jan kaster figenbladet og fortæller ærligt, hvordan de har det med deres krop. Hvad tænker danske mænd om kønsbehåring, metroseksualitet og ”størrelsen”?

# Jan Bentzen, 50 år, arbejder i slikkoncernen Toms: "Jeg er NATURLIGT brun"

- Gør du noget særligt for at se bedre ud?
- En gang imellem. Jeg føler mig vel mest sexet, når jeg er klædt på til at gå i byen og har lidt voks i håret. Og så har jeg altid været barberet forneden. Jeg var 24 år, da jeg startede på det, og jeg har gjort det lige siden. Min daværende kæreste syntes, det var sjovt. Jeg synes selv, det er meget behageligt. Det er også en fordel på mit arbejde, for jeg går til daglig et sted, hvor der er meget varmt, og man sveder ikke så meget forneden ...

- Det handler vel også om det erotiske?
- Selvfølgelig. Det var årsagen, da jeg begyndte på det, og det er det måske også i dag. Det er ikke så sjovt at få hår i munden ...

- Hvad betyder "størrelsen" for dig?
- Jeg ikke noget at skamme mig over, for jeg er fuldt tilfreds med mit lem, som i stiv tilstand er 18 cm langt og pænt tyk. De kvinder, som jeg har været sammen med i mit liv, har nydt min pik og dens størrelse, og det gør mig da glad. Alle mænd vil gerne have en stor pik - det betyder bare meget for mænd - men det er ikke nødvendigvis sådan, at alle kvinder nyder en stor pik, det ER jo ikke størrelsen, der afgør, om man er god til tilfredsstille en kvinde. Kvinder har faktisk noget af det samme med deres krop, som mænd har med "størrelsen". Mange kvinder går op i, hvordan de ser ud i en seksuel situation. De vil gerne have store bryster, der ikke hænger. Nogle går også meget op i, hvordan deres kusse ser ud - bryder sig ikke om, at de små skamlæber er for store og hænger udenfor. Personligt synes jeg, det ser godt ud.

LÆS OGSÅ: FEMINAs chefredaktør har prøvet en "yonimassage" - en udvendig og indvendig massage af underlivet. Læs om den specielle oplevelse her

# Jon Ungermand, 35 år og tømrer: "Jeg går til kosmetolog hver måned"

- Gør du noget særligt for dit udseende?
- Jeg går til kosmetolog en gang om måneden for at få ordnet ansigtet. Så i stedet for at have ét langt øjenbryn, har jeg to. Jeg får også ansigtsmassage, og det er en rar følelse. Jeg er rigtig meget ude i vejr
og vind og laver meget gips-arbejde i mit job, det får huden til at tørre ud. Så er det meget skønt lige en gang om måneden at blive masseret og forkælet lidt i ansigtet.

- Barberer du dig på kroppen?
- Kun på pikken og pungen. Og en gang imellem, hvis ryggen begynder at ligne en angorasweater, kan jeg godt lige få den vokset hos kosmetologen. For det er nok det, jeg har hørt MEST fra kvinder: At mænd med hår på ryggen er det mest usexede i verden.

- Er kvinder mere optaget af krop end mænd?
- Det begynder at udligne sig. Tendensen er, at mænd skal være metroseksuelle. Gøre meget ud af sig selv. Men jeg tror stadig, kvinder går mere op i deres krop end mænd, fordi det påvirker dem mere psykisk: "Uh, nu ser jeg lidt for tyk ud!" De dér super skinny, narkomanlignende modeller, de sammenligner sig med, er ikke normale. Jeg tænder på normale kvinder. De må gerne have KVINDEFORM.

# Uffe Jakobsen, 30 år, radiograf: "Jeg trækker maven ind!"

- Hvordan reagerer kvinder på din krop?
- Det ved jeg faktisk ikke. Jeg var lige ved at sige: Med overbærenhed ... jeg tror, de synes, den er middelmådig. Min kæreste er glad for den, som den er, men jeg kunne godt forestille mig, at hun kunne tænke sig, at jeg gjorde lidt mere ud af den.

- Barberer du din kønsbehåring?
- Jeg HAR været der. Men hvis man fjerner det hele, ser det faktisk mærkeligt ud, synes jeg. Nu barberer jeg kun noget af det. Jeg har behåring fra navlen og ned, og det kan jeg faktisk godt lide. Det er måske lige den streg af maskulinitet, min krop kan præstere!

- Hvad betyder "størrelsen"?
- Det er ikke noget, jeg går i koma over, men et eller andet sted betyder det selvfølgelig noget for mig og min selvfølelse.
Jeg synes faktisk, jeg er tilfreds.

LÆS OGSÅ: Hvor godt kender du din orgasme?

Læs også