Selvudvikling

Sommerhoroskop 2019: Sådan bliver din sommer

Sommerferien er lige om hjørnet for de fleste, og uanset om du skal holde fri eller ej, så venter der forhåbentlig et par måneder med solskin og hygge. Her får du astrolog Lillian B. Jensens bud på, hvad stjernerne siger om juli og august. God sommer!

SOMMERHOROSKOP 2019 - SÅDAN BLIVER DIN SOMMER

 

Denne sommer rummer en stor rejse- og oplevelseslyst for dig, eventyret må gerne komme inden for din rækkevidde. Og hvis rejseoplevelser kan kombineres med kærlighed, er det helt perfekt. Så det er tid til at pakke romantikken med i kufferten og drage ud i det uvisse, ikke for meget planlægning eller faste rammer, det skal være muligt spontant at følge en sjov idé. Og rejseriet behøver ikke at indsnævre sig til sommeren, tag gerne en stor bid af året til det. I det hele taget har du en stor portion gåpåmod og gejst, som også kan smitte din kæreste, hvis du har en sådan, ellers er det også rimelig enkelt at lave om på den ting, hvis du ønsker det.
 
Denne sommers højdepunkter
For dig ligger den ultimative tid til ferie i slutningen af juli. Der kan planlægges og diskuteres den 8.-13., men tingene kan tage en pludselig drejning, og noget nyt må til. Dagene 24.-26. juli er oplagt til at drage udenlands. Det er nogle dage med en livsbekræftende glæde.
 
Der er også fokus på dit kærlighedsliv denne sommer, og det er netop fint at kombinere det med dine ferieplaner. 8.-9. august får dit livsoverskud endnu et boost, livet er enkelt og samværet med den udvalgte dejligt. Du stråler som en sol. Og endnu et højdepunkt finder du 21.-26. august, ikke mindst hvad angår kærligheden. Du får en tæt forbindelse til din partner, eller hvis du er alene, muligheden for at ændre på det.
 
Sommertips til dig
Find gerne en ferieform med masser af aktivitet, du kan alligevel næppe holde dig i ro, og dine rejsefæller er med på dine skøre indfald. Måske I vover jer ud på dybt vand, kaster jer over udfordrende aktiviteter eller en spændende konkurrence. Du kommer næppe til at kede dig.
 
 
For dig kan rejseaktivitet denne sommer meget vel skulle kombineres med arbejde. Der kan være opgaver, som kræver en tur til udlandet. Du kan dog sagtens tage dig nogle frihed­er også, ændre nogle planer og få prøvet noget helt nyt. Det kan dog også tænkes, at du snarere hører til dem, der bliver herhjemme, tjekker nærområdet for behagelige oplevelser, går på café eller simpelthen trives bedst derhjemme. Der kan også være praktiske forhindringer, der gør det sværere ar rejse ud i verden.
 
Denne sommers højdepunkter
Det kan sagtens blive en rigtig rar og afslappende sommer for dig alligevel. Fra 4. juli til 12. august er det dit nærmiljø, der giver de bedste oplevelser. Du finder harmoni og et støttende netværk i dit nabolag. Mens perioden herefter har stærkest fokus på dit hjem, din faste base og den ro og livsglæde, du kan finde der. 18.-19. juli er rigtig fin til en gang romantik, til at drømme søde drømme sammen, og 24.-26. juli er oplagt til at skabe flere kontakter, øge netværket og få snakket med dem, der giver dit liv et løft.
 
August har også et par højdepunkter. Den 8.-9. er der stor livglæde, overskud og optimisme, hvis du gerne vil rejse ud, så er det en fin mulighed. Under alle omstændigheder er det et par dejlige dage. Andet højdepunkt i august er 23.-27. Det er en aktiv periode med nye spændende input og en stor portion energi og gåpåmod. Her skal prøves noget helt nyt.
 
Sommertips til dig
Nogle gange er det bedre at lade kufferten stå og nyde de nære ting mere. Det kan være tid til at gå offline og mærke jorden under fødderne. Find en god balance mellem aktivitet og afslapning.
 
Denne sommer giver dig mange oplevelser lige uden for din dør, eller måske du også inviterer dem indefor? Mennesker kommer til dig, også mennesker fra udlandet eller fra andre kulturer. Du mødes af mange positive oplevelser, holdninger præget af åbenhed og tolerance. Du er et nysgerrigt gemyt, så du lærer meget af andres måde at leve og tænke på. 
Det stimulerer dig, giver dig glæde og udvider din horisont. Du behøver ikke rejse ud for at møde verden, den kommer til dig. Derfor behøver du nu ikke sidde stille og vente, der er fine muligheder for at tage nye initiativer, ikke mindst i dit nabolag.
 
Denne sommers højdepunkter
Der er masser af kommunikation denne sommer, nettet gløder, og du stimuleres af de mange nye idéer, der popper op. Juli kan godt være præget af mere eftertænksomhed, af at du er lidt mere tilbageholdende i din kontakt med andre, eller det kan bare være, at du frisker gamle minder op, befinder dig lidt i fortiden. 8.-13. juli er dog også ret aktive, nye initiativer tages, du er frisk på en hurtig konkurrence. Er det kærligheden, du satser på, er især dagene 24.-26. juli fyldt med romantik og dejligt samvær.
 
I august skal du hen til den 21.-22., før der sker noget i større stil, men trænger du til en rejse udenlands, er det her, det vil være oplagt at lægge den. Under alle omstændigheder er dette et par rigtig dejlige dage fyldt med livsglæde og optimisme. Din dør åbner sig, og livet strømmer ind.
 
Sommertips til dig
Invitér verden indenfor, du er ret rummelig, og er der hjerterum, er der husrum. Hos dig vil livsglæden og lyset skinne i mødet med andre mennesker. Dialogen bringer dig tættere på andre, og du nyder et kvalificeret modspil i samtaler.
 
Du drømmer om en rejse til Langbortistan, helt væk fra det pulveriserende liv, med fred og ro og tid til refleksion, gerne på retreat med indlagt meditation. Måske det bare bliver ved drømmen? Du skal i hvert fald planlægge og skærpe fokus, hvis det skal blive virkelighed. Og hvis det skal blive en realitet, skal det ikke bare være en vanerejse til et kendt sted, du skal virkelig nærmest hen i en anden livstilstand, til noget nær mytisk/guddommeligt. Der må gerne være spirituelle overtoner eller for den sags skyld spirituøse. Du er et sted i dit liv, hvor du møder andre mennesker, der giver dig modstand, og netop derfor ville det være så dejligt med et totalt tomrum med ren væren.
 
Denne sommers højdepunkter
Fra 4. til 28. juli har du mulighed for at geare ned i tempo, finde noget livsnydelse og oaser med afslapning, gerne hjemme i den trygge base. Herefter kommer der en del kommunikation helt frem til 12. august. Der kan være gamle minder, der skal støves af og deles med andre. Der kan komme gamle skolekammerater ind i billedet, eller det kan være familien, der samles over nogle hyggelige ritualer. Og står der rejse på programmet, er især den 18.-19. gode til formålet.
 
August giver måske ikke den store rejseaktivitet, men til gengæld er der flere fine perioder med livsnydelse, glæde og en følelse af optimisme og overskud. Det er den 7.-9. især, og måske der er bundet penge i halen på indflydelserne. Den 21.-22. er fine til filosofiske samtaler og større udsyn.
 
Sommertips til dig
Læg ansvaret fra dig, i hvert fald i korte perioder, det er o.k. at slappe af og tage imod livet. Og kan du ikke komme på drømmerejsen, så drøm dig bort, fantasien har vinger.
 
 
Der er meget aktivitet på programmet i din lejr denne sommer, lige fra 2. juli og frem til 19. august. Det kan dreje sig om rejseaktivitet, men ikke nødvendigvis. Der, hvor du befinder dig, sker der meget, og du er selv initiativtager til mange projekter. Du har gejst og handletrang, der skal ske noget. En ferie lige nu skal være dynamisk, give sjov, spænding og også gerne udfordringer. Du er konkurrenceminded og satser stort på at vinde. Du kan også være vært for arrangementer, der inviterer folk fra udlandet hertil.
 
Denne sommers højdepunkter
Selv om der er meget aktivitet på din banehalvdel i juni, er der også en del besvær, så julis højdepunkt ligger først 24.-26., her er der til gengæld et par pragtfulde dage, med masser af gejst, livsoverskud og sjov. Og det kan sagtens involvere kærlighed, erotik og selskabelighed. Du har førertrøjen på og smitter med din umiddelbare begejstring.
 
August rummer flere spændende input. Hele perioden 7.-18. giver dig virkelig nogle positive oplevelser. Skal du rejse udenlands i din ferie, er det oplagt at gøre det her. Du kan også pakke kærligheden med i kufferten, for det tegner til at blive en romantisk periode samtidig med masser af afslapning. Du finder sammen med en, du svinger rigtigt godt med, måske det er din partner eller måske en god veninde. Er du ledig på partnerskabsmarkedet, er her en fin mulighed for at møde et dejligt menneske. De sidste tre dage af august kan give dig nogle overraskelser, tag godt imod dem.
 
Sommertips til dig
Festen starter med dig, så det er egentlig underordnet, om ferien er på Costa del Sol eller hjemme i din baghave. Men sørg for, at der er linet aktiviteter op, du er ikke til daseferie for tiden, du vil stimuleres og more dig.
 
Fra 8. juli og til 2. august gearer du ned og vender dig lidt mere mod dine indre gemakker. Du har lyst til at få mere tid til dig selv og til eftertænksomhed. Men når det er sagt, så rummer sommeren også rigtig fine muligheder for at komme ud i verden. Du kan jo sagtens kombinere det indre med rejser, f.eks. til stille steder, ashrams eller yogaretreats. Der foregår vigtige ting i dit liv lige nu, på partnerskabsfronten, i din kreativitet, seksualitet eller med et mere filosofisk input i din hverdag. Og ikke mindst på hjemmefronten udvider verden sig. Du åbner din dør for hele verden.
 
Denne sommers højdepunkter
8.-22. juli har du brug for aktivitet trods dine indadvendte behov. Men der er meget, man kan gøre solo eller sammen med en god ven, der også kan tie. Et helt specielt højdepunkt er 24.-26. juli, her er det oplagt at lægge noget ferie. Der er både mulighed for afslapning, romantik og dejligt fredeligt samvær med en, man holder af. Det er så ikke passivitet, det drejer sig om, for der er samtidig masser af energi, livsoverskud, spontanitet og mod på at prøve noget helt nyt.
 
I august kan noget vælte dine planer midt på måneden, men fra den 21. til 30. er der grønt lys for ferieaktiviteter. Lige som sidst i juli handler det om noget energisk, sjovt, nyt og spontant, og du involverer dig helt uden forbehold. Du er selv kommet ind i en ret aktiv periode, har mange jern i ilden og stimuleres af alt, der er anderledes, uprøvet og måske lidt sært, gerne sammen med en behagelig person tæt på dig.
 
Sommertips til dig
Ude og hjemme rummer begge så fine muligheder for dig, så det næsten er svært at vælge. Din dør kan åbne til et væld af muligheder. Vælg bare det hele, giv den hele armen, og gå mættet ud af sommeren.
 
Sommeren byder sig til allerede i starten af juli, ja, faktisk i tiden før, så du kan sagtens starte sommeren med ferie, og gerne udenlands. Det vil være oplagt med ren afslapning. Efter 4. juli trækker det måske arbejdet med ind, eller der kan komme mere fokus på de små rejser, den daglige transport eller dit nabolag. Der er masser af kommunikation, og du stimuleres af andre menneskers tanker og meninger. Din horisont udvider sig i mødet med andre. Måske det ”bare” er naboen, der bringer positivt nyt ind i dit liv.
 
Denne sommers højdepunkter
Hvis ikke du kan nå at være så tidligt ude, byder sommeren selvfølgelig også på andre muligheder. 8.-12. juli sker der noget specielt og anderledes, du går en helt anden vej, end du plejer, og oplever noget nyt. Der kan også komme uventede penge din vej. Hvis du er fornuftig og realistisk, vil også dagene 17.-19. juli rumme muligheder, måske ikke åbenlyst, men en drøm kan tage form. Og 24.-26. juli er egnet til socialt samvær og gode samtaler med nærtstående.
 
I august kan nogle planer kuldkastes den 2.-4., der er måske nogen, som springer fra en aftale? Men et rigtigt fint højdepunkt kommer kort efter den 8.-9., her er der lagt op til masser af livslyst, glæde, optimisme, og er det ikke her, du rejser ud, så inviterer du livet indenfor netop der, hvor du er. Er det kærligheden, du er på udkig efter, så glæd dig til den sidste tid i august. Den 23.-27. lover både romantik og lidenskab i den helt store stil. Kærligheden har overraskelse i baglommen, og du rives spontant med.
 
Sommertips til dig
Man behøver ikke befinde sig på fancy steder udenlands for at nyde en dejlig sommer, faktisk kan du regne med, at dit nabolag er fyldt med gode oplevelser. Og vil du afsted, så vær hurtig i optrækket, og hold kufferten parat.
 
 
Der er rigtig mange muligheder for ferierejser for dig hen over sommeren. Du skal bare vælge og vrage. Faktisk har også juni budt på muligheder, men det fortsætter. Fra 1. til  28. juli ligger dit fokus på udlandet, hvad enten det er ferierejser eller anden form for kontakt udadtil. I denne periode er der dømt afslapning, behageligt samvær med andre og måske en portion romantik. Og ikke nok med det: I perioden 19. juli til 12. august kommer der meget bevægelse ind i dit liv, som nok handler om rejser, at møde nye mennesker og at børste sine sprogevner af.
 
Denne sommers højdepunkter
Lad os plukke nogle af toppunkterne i denne overflod af feriemuligheder. Dagene 8.-13. juli ser meget aktive ud, nye initiativer tages, og skal ferien ligge her, så er det en ferie med mange oplevelser og aktiviteter. 24.-26. juli er også et højdepunkt, og også her er der meget aktivitet. Dit liv blomstrer her, der er glæde og optimisme, og horisonten udvides betragteligt.
 
I august skal vi hen sidst på måneden, men også her er der en rigtig fin periode. 23.-26. er der romantik, kærlighed og en tæt samhørighed. Så dyrk det nære samvær med din partner. Det toppes op 27.-31. med spontanitet, sjove overraskelser og en stærk følelse af frihed. Det er tid til at prøve noget nyt og anderledes. Man stimuleres af lidt skøre projekter eller bare noget, man ikke har vovet sig ud i før. Venskaber har også en særlig indflydelse på dagene her. Venner er til at dele de sjove oplevelser med.
 
Sommertips til dig
Tag ud for at erobre verden, den er fyldt med muligheder. Dit udsyn vokser i takt med de nye steder, du ser. Kan du ikke rejse ud, så rejs i fantasien, læs noget, der giver dig glæde og stimulerer din viden.
 
Du hører til dem, der har rigtig mange feriemuligheder, det kribler ligefrem for at komme ud i verden og se dig om, gerne med masser af aktiviteter og stimulerende oplevelser. Det er ikke afslapning, du søger for tiden, men noget, hvor kroppen og intellektet bruges godt. Hele perioden fra 2. juli til 19. august er der rejseaspekter. Det skal ikke bare være rundt om hjørnet, men gerne noget, der rykker ved din opfattelse af verden, noget, der får dig til at føle dig levende. Dit udsyn ændres, din horisont bliver større. Skulle du ikke have muligheden for at rejse ud, så skal der være rejser på det indre plan, rejser, der ændrer din opfattelse af, hvad livet er og kan.
 
Denne sommers højdepunkter
Julis bedste bud ligger den 24.-26., og det er et fantastsik bud, der handler om følelsen af frihed, at vingerne kan bære dig, hvorhen du end ønsker dig det. Det er en periode med en saftig livskraft, entusiasme, gejst og trang til at prøve noget nyt og spændende. Du kaster dig gerne spontant ud i nye aktivteter. Der skal ske noget, og gerne lidt, der pirrer din spændingstrang, og gerne fysisk.
 
August har rigtigt mange bud på ferieaktiviteter. Den 1.-21. må der gerne komme lidt romantik ind over også, lidt afslapning mellem de mange aktiviteter, og der er behov for at dele tiden med et andet behageligt menneske. Den 7.-9. er et toppunkt med fest og farver, sprudlende livsglæde forenet med romantik. Den 21.-22. må der godt komme nogle spændende samtaler ind i billed­et, du lærer meget ved at tale sammen med andre, du er lutter øren.
 
Sommertips til dig
Giv los, der er så mange spændende muligheder i dit liv lige nu, så det er om at vælge det rigtige, men tag bare munden fuld.
 
Hvis vi snakker almindelige ferieplaner med en tur til syden eller i sommerhuset, så er der for dig mest fokus på det sidst i august. Fra 19. august vil det passe ind med fornuftige ferieplaner, en godt tilrettelagt tur, måske noget, der optimerer dit helbred, så du er klar til efterårets arbejdsmæssige tiltag. Der er meget fokus på udlandet her, både på afslapning, godt nærvær med meningsfæller og aktiviteter, der styrker dig. Men måske dine planer ligger tidligere på sommeren? I givet fald er det en lidt anderledes indfaldsvinkel til ferielivet, der kommer i spil. Måske er det et retreat, der trækker, noget mere indadvendt, meditativt eller bare langt væk fra alt.
 
Denne sommers højdepunkter
Juli er ikke en måned med mange muligheder, med mindre du foretrækker den vante rutine, det samme sted, de samme hoteller eller det samme sommerhus, ”same procedure” som sidste år og året før ... Du skal så i givet fald sætte en grænse, lukke en dør og sige, nu har jeg ferie og gør absolut ingenting, medmindre jeg selv ønsker det.
 
August er helt anderledes og fyldt med muligheder for netop dig. Meget gerne med tilknytning til udlandet, men også gerne inden for fornuftige rammer. Vær dog opmærksom på ikke at tage dit arbejde med i kufferten, nok kan være nok. Nu skal der andre oplevelser til. Som nævnt ligger det største højdepunkt efter 19. august, men her stiller de sig så også i kø. Der er frit valg på alle hylder og masser af gode ferieminder i støbeskeen.
 
Sommertips til dig
Vent med tålmodighed, og verden kommer til dig. Hav dine planer parat, men giv også plads til impulsive ændringer.
 
 
Denne sommer foregår der meget hjemme hos dig selv. Måske du har byggeplaner eller andre spændende projekter, måske lidt utraditionelle. Der kommer i hvert fald konstant nyt liv inden for dine døre. Det er en sommer velegnet til at ændre på boligen, men sørg for at have nogenlunde styr på økonomien, så den ikke sejler. Venner er også et godt sted at fokusere denne sommer, de giver dig masser af glæde, livskraft og sjov. 
De udvider også din horisont, får dig til at tænke i nye baner. Og sidst, men ikke mindst vil samværet med en partner eller samarbejdspartner stimulere dit liv i hele perioden mellem 2. juli og 19. august.
 
Denne sommers højdepunkter
Juli er ikke den bedste måned til ferie, og især ikke til afslapning, hvis det står på ønskesedlen. Men er du til pludselige forandringer, afbud, brudte planer og uforudsigelighed, så er juli fin. Der er måske en tendens til at provokere, være stædig og stille sig på bagbenene. Det er der jo nogle, der finder sjovt.
 
Så er august mere egnet, selv om vi skal hen sidst på måneden. For i starten af august er der også en del røre og uro, det kan stimulere dig eller irritere dig. Fra den 26. og måneden ud kommer der helt andre boller på suppen. Her er liv og glade dage, godt samspil, masser af sjov, leg, spændende udfordringer og ikke mindst masser af frihed til at gøre lige, som du har lyst. Du stimuleres og trives ved de mange skøre påfund.
 
Sommertips til dig
Den bedste tid og det bedste sted ligger lige for, nemlig hjemme hos dig selv. Lav de forandringer, du så længe har drømt om. Det er nu, du ser de originale muligheder.
 
Denne sommer ser ikke så aktiv ud for dit vedkommende. Måske tiden mere er til at lukke lidt ned for aktivitetsniveauet, slappe mere af og bare være til. Der er til gengæld masser af drømmeaktivitet, behov for at lade fantasien flyde frit, at ønske sig noget helt andet af tilværelsen. 
Det er i orden at trække stikket, slukke mobilen og gå offline. En fin tid til refleksion, mindfulness og meditation. Du kan også opleve, at dit arbejde rummer mere kontakt til udland­et, eller at, hvis du skal på rejse, er det i arbejdsøjemed. Du får dog heller ikke lov at blive i dit elfensbentårn hele sommeren. Fra 19. august kommer der nogen ind i dit liv, og denne ”nogen” sørger for liv og aktivitet, ja, i starten virker det måske nærmest forstyrrende, men byd det velkommen, det giver dit liv et nyt indhold og drejer det i en ny og mere aktiv retning.
 
Sommerens højdepunkter
Juli har to gode perioder med et fint feriepotentiale. Det er den 8.-13., som ser ret kreativ ud på en stille og fredelig måde. Måske malergrejet skal luftes her? Den 18.-19. har samme kreative tendens, og med sig har den også muligheden for noget romantik og sværmeri. En sommerforelskelse kan meget vel indfinde sig, om så det er i din faste partner eller en ny person i dit liv. Drømme er der i hvert fald mange af.
 
August er for dig nærmest helt stille frem til den 19. Det kan så betyde, at – hvis du er til totalt fred og ro i din ferie – det netop er her, hvor nærmest intet byder sig ind. Slap af her, inden nyt liv melder sig 19. august.
 
Sommertips til dig
Træk stikket ud, og und dig noget tid helt for dig selv, så du kan lade dine batterier op og huske dine drømme for livet.
 

 

Læs mere om: