Selvudvikling

"Chef, jeg kan ikke komme på arbejde de næste par dage, jeg skal dyrke mig selv"

Det er fuldmåne, og månen står i Fiskens tegn. Udnyt energien til at træde væk fra dit fornuftige og praktiske jeg, og find ind til det, du virkelig føler og ønsker, råder astrolog Caritas Fischer.

Du skulle vel aldrig have drømt noget mærkeligt i nat? Snerret lidt af kæresten? 

Så er det formentlig, fordi du ikke har udnyttet den kosmiske energi, som er i universet netop nu. Det mener i hvert fald Caritas Fischer, der er astrolog. 

Det er nemlig fuldmåne, og denne gang står månen i Fiskens tegn, samtidig med at solen står i Jomfruen – og det har betydning for dig personligt.

- Fordi solen står i Jomfruen, er vi lige nu i en periode, hvor vi er ret detaljeorienterede og interesserede i at organisere vores liv, forklarer Caritas Fischer.

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

Mens solen står i det enkelte stjernetegn cirka en måned ad gangen, så står månen cirka to dage i et stjernetegn, før den skifter til et nyt. Og nu hvor månen står i Fisken, giver det os anledning til at se tingene i et større perspektiv.

- Det er nu, vi kan træde tilbage fra de praktiske gøremål og det meget detaljeorienterede blik, vi har på tingene, mens solen er i Jomfruen, og så forsøge at tune os ind på vores følelser og se på, hvad det egentlig er, vi gerne vil arbejde hen imod.

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

De to dage, hvor månen er i Fisken, er en periode, hvor vi er rigtig gode til at mærke efter vores mavefornemmelse og bruge vores intuition, forklarer Caritas Fischer og foreslår, at man kan lave et fuldmåneritual, hvis man vil udnytte energien og forsøge at finde ind til det ubevidste.

- At være kreativ er en måde, hvorpå vi kan åbne op for det ubevidste. Man kan forsøge at komme ind i et godt flow gennem noget kreativt, men det kan også være at danse, meditere, dyrke yoga eller høre musik. I det hele taget bare noget, hvor man kommer væk fra det meget logiske og begynder at åbne op for, hvad der ligger under det.

Hvad er dit månetegn? Find ud af det her

Det vil gøre, at vi holder op med at overtænke og kontrollere for i stedet bare at mærke efter, om vi er der, hvor vi gerne vil være – og om vi har følelserne med i det, vi laver.

- Så når månen forlader Fisken, er man pludselig kommet lidt mere på rette vej, og man har nu et klarere billede af, hvad man skal arbejde hen imod, og hvad der er det rigtige for en. Man kan se det som et lille afbræk fra Jomfru-perioden, forklarer Caritas Fischer.

- Hvis man har mulighed for det, er det fint at trække sig lidt fra de konkrete arbejdsopgaver, man har, og i stedet tage den lidt med ro. Det er her, vi bliver åbne over for nye indsiger, og hvad der ellers måtte komme til os af inspiration.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en jomfru

Det er ikke, fordi vi skal udnytte den kosmiske energi, der er til stede netop nu. Vi kan sagtens slukke for dem, fastslår Caritas Fischer.

- Det, man vil opleve, er nok bare at få nogle ret vilde drømme og måske blive en smule irritabel. Men det ville næsten være synd ikke at udnytte energien til at få nogle indsigter.

Denne måne er desuden særligt speciel, fordi det er fuldmåne, påpeger Caritas Fischer.

- I astrologi taler man om, at når noget står over for hinanden, så får vi et nyt perspektiv på tingene. Så når det er fuldmåne, hvor månen er i opposition til solen, bliver alt i den pågældende måned sat på spidsen, og det giver os virkelig mulighed for at se det hele lidt udefra. 

Læs mere om: