Introvert?
Selvudvikling

Er du introvert, så kendetegner disse 3 ting sikkert dig

De seneste 10 år har der været øget fokus på at være introvert i en tid, der hylder ekstroverte. Her er tre ting, som introverte er bedst til

Her er tre ting, som introverte er bedst til

 
Dybe samtaler
Smalltalk er noget af det værste for en introvert, som ofte finder det svært og formålsløst. Introverte er til gengæld gode til at føre dybe, meningsfulde samtaler, fordi de af natur er intelligente, empatiske og forstående. Deres rolige udstråling gør deres samtalepartner tryg og får ham eller hende til at åbne og betro sig.
 
LÆS OGSÅ: Test dig selv: Er du introvert
 
At knytte bånd til dyr
Noget ved de introvertes kropssprog og nærvær tiltrækker dyr, og introverte er gode til at berolige et nødstedt dyr. Introverte har en tendens til at foretrække dyrs selskab frem for de fleste menneskers. De føler, dialogen med dyr er enklere og uden skjulte dagsordener.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
At tage tid til at hvile
Rejser, fester, middage og andre ting, vi fylder fritiden med, kan gøre, at vi ikke er udhvilede efter weekenden eller ferien. Introvertes skærpedes sanser gør, at de skelner skarpt mellem hvile og aktiviteter, der tærer på deres energi. De har brug for tid til at genopbygge energi og lade krop og hoved komme sig efter megen aktivitet med andre mennesker.
 
Kilde: Higher Perspectives
 
LÆS OGSÅ: Er di også introvert? Her får du 8 tips til en lettere hverdag
 
Læs mere om: