Kærlighed og parforhold

Sådan er det at date en Løve

Er du blevet lidt forelsket i en Løve, må du finde dine flotteste klæder frem. Stjernetegnet - der er kendt for sit lækre hår - elsker at skabe karakter, så det må du i gang med allerede nu. Her er din guide til at date en Løve.

En person har fået kløerne i dig. Skønt! Personen stråler og efterlader alle i trance. Det er, som om personen er hovedpersonen, hvor end han eller hun er henne: Du har fundet en Løve.  

Er du faldet for en Løve, må du tage alle midler i brug. Sådan er det bare. Løven er festlig, barnlig og sjov, og der er aldrig ét kedeligt øjeblik i dens selskab. Men der er også meget drama, og det må du forberede dig på, hvis Løven skal være din eneste ene.

Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din guide til at date en Løve.

Løven (23. juli – 22. august)

Element: Ild

Modalitet: Fast (stædig)

Planethersker: Solen

Type: Kreativ, dramatisk og entusiastisk

Passer godt med: Ildtegn og lufttegn

Det skal du vide, inden du dater en Løve

Løven ELSKER at være i centrum. Ikke, fordi det skal være “mig, mig, mig” hele tiden, men Løven kan godt lide at skabe sin egen narrativ – og helst som førsteelskeren eller helten. Det lyder måske trættende for nogen, men lad dig ikke narre: Løven er meget underholdende. Måske er det derfor, han eller hun ofte er festens midtpunkt?

Kan du lide leg, er du kommet til det rette sted. Løven er lidt barnlig – og det skal den også være. Hvis Løven undertrykker de barnlige tendenser, vil den ikke stråle, som den gør af natur, og det ville være synd. Derfor er Løven også meget ligetil – men pas på med kritikken. Løven er mere sårbar, end den giver udtryk for. Og den vil smide kritik tilbage, hurtigere end du kan nå at sige “undskyld”.

- Man skal til en vis grad rose Løven. Den er ikke særligt beskeden og vil vildt gerne have, at nogen klapper den på skulderenLøven vil gerne eksistere i en verden, hvor den kan stråle og være sjov. Den tager ikke imod kritik, så hvis der er noget, der generer dig, så skal du være ret forsigtigt med, hvordan du siger det, for ellers slår løven igen, siger Caritas Fischer.

Få ugens horoskop her!

Samtidig har Løven en enorm skabertrang. Den vil være det bedste til det, den gør - uanset hvor nichepræget det er. Og det kan være alt. Løvens kreativitet og inspiration findes overalt. Den ser sit liv som en god historie. Hvilket det også er. Løven er trods alt det stjernetegn, der aldrig bliver voksen.

Med det sagt, så kan du godt glæde dig til at være Løvens udkårne. Dater man en Løve, kan man godt føle sig lidt som “den udvalgte”. Og der er et eller andet ved Løven, der udstråler VIP. Det må du tage med oprejst pande, måske du faktisk godt kan lide det?

View this post on Instagram

I tirsdags gik solen i Løven (beklager forsinkelsen)! Her er et lille portræt: Løven symboliserer ungdommen, hvor man opdager SELVET. Mens krebsen identificerede sig med familie, er løven interesseret i at udforske sit selvstændige potentiale. Løven fornemmer de enorme, positive skaberkræfter i den selv og verden, og længes efter at afprøve og mestre dem. Lige meget hvad løven gør, skal den mærke, at den er den bedste indenfor sit felt (uanset hvor lille feltet er). Den ser verden med en kunstners blik, og dens liv som en god historie - et komplet narrativ af hjertesorg og triumf, hvor den selv er hovedpersonen. Og det er nok ikke en illusion; løvens liv ER spændende, fordi den altid gerne kaster sig ud i nye oplevelser - især hvis det har at gøre med enten fest eller kunst. Alle løver længes efter at skabe og videregive deres personlige oplevelse af tilværelsen kreativt, og de gør det med en legende lethed - som ofte ses som et naturtalent. Deres legesyghed appellerer også til børn - løven er trods alt en person, som aldrig helt har tænkt sig at blive voksen.

A post shared by Caritas Fischer (@caritas.astrologi) on

Sådan fanger du en Løves opmærksomhed

Lyder Løven lige som noget for dig, skal du gøre dig umage. Men hvor nogle andre stjernetegns opmærksomhed måske kræver lidt kontakt, er det her nok bare at se godt ud. Det lyder lidt overfladisk, men Løven bliver tiltrukket af det smukke.

Så på med den røde kjole og frem med læbestiften. Forestil dig, du er i den mest pladderromantiske chickflick

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en tvilling

-Det er et plus at se godt ud og gøre sig umage. Løven skal have en følelse af, at du har gjort noget ud af dig selv, og at du er en af dem, der bliver lagt mærke til. Der må gerne være noget ekstra eller dramatisk ved dig. Løven vil gerne ses sammen med nogen, der – ligesom den selv – har karisma.

Frem med smilet og klæd dig i selvtillid. Så vil Løven sikker falde pladask for dig. Hvorfor? Der er én grund:

-Løven vil gerne være en del af et powercouple

Sådan er den ideelle date for en Løve

Du har endelig tæmmet din Løve - det sker ikke bare sådan lige, så stort tillykke med det. Nu skal I på date, og det er der råd for. Ligesom med alt andet ved Løven, skal du forestille dig, I lever i en film. Tænk kulisser til en Bond-film.

-Tag på en rigtig lækker restaurant, hvor man bliver setm, og hvor man gerne må klæde sig lidt ud. Der må gerne være lidt status over daten. En eller anden følelse af, at man er vigtig, siger Caritas Fischer.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Krebs

Der er altså god grund til at udleve alle dine filmiske drømme. Det lyder altså lidt spændende. Og ikke mindst sjovt. For Løven er trods alt lidt af et luksusdyr, så en date med en Løve er en date fyldt til randen med champagne. Og det skal helst drikkes, mens I snakker om fælles interesser.

Er det svært at finde, kan du altså gå den kulturelle vej.

-Løven kan godt lide at snakke om kunst, musik, film, tv, teater og alt sådan noget kulturdrevent.

Sådan er Løven i sengen

Måske er det champagnen. Måske er det kemien. I er i hvert fald endt i sengen, og det bliver lækkert. Løven ser sig selv som en superelsker. Hvad skal det betyde? Det skal betyde, at Løven godt kan lide, at det går efter hans eller hendes hoved. Men det er nødvendigvis ikke dårligt.

- Løver kan godt lide, at tingene går efter deres hoved. Den er ikke helt vildt fleksibel, når det kommer til at ændre dens vante rammer, så man skal regne med, at det er på løvens præmisser de første par gange. Men det kommer til at ændre sig med tiden.

Er du endt i sengen med en Løve, kan du forberede dig på lange, hede nætter med sensuel intensitet. Løven er trods alt meget passioneret. Heldige dig.

Sådan bliver man kærester med Løven

Viser Løven sig at være den helt rette for dig, skal du sige det lige ud – det tænder Løven. Så sig det som det er: At du gerne vil være eksklusiv med ham eller hende. Og så skader det ikke at smide et par komplimenter oveni. Eller at være lidt dramatisk omkring det.

-Løver elsker passion og storladne kærlighedsdeklarationer.

Kun fantasien sætter grænser, når det gælder en Løve.

Sådan slår du op med en Løve

Bliver du træt af Løvens ungdommelige og dramatiske stræben efter at være den bedste, bør du måske forberede dig lidt. Det tyder ikke til at være et let break-up.

-Løven har tendenser til ikke at lytte og blive lidt defensive. Der er en underlæggende sårbarhed og usikkerhed hos Løven, så den kan ikke lide at blive afvist, siger Caritas Fischer.

Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her

Måske skal du være lidt overbærende: Han eller hun vil måske svare lidt igen, men der må du også forstå, at Løven er blevet såret, og den hader alt, der ikke har med sjov og ballade at gøre. Men som ildtegn vil den sætte pris på, at du er ærlig og ligefrem.

Så sig det som det er, og lad din eks-Løve rase lidt ud. Det vil være dramatisk, men Løven lever som sagt i sin helt egen film.

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs mere om: