https://imgix.femina.dk/media/5e9e3145b80b4dc6beed32f35e61a1f2_1.jpg
Selvudvikling

Kreativiteten kalder

12. januar 2012
af Camilla Kjems
Kreativitet er roden til alt godt! Så længe man er i den kreative process, glemmer man sig selv. Glemmer bekymringer, sorger og dagligdags problemmer for i stedet bare at lade sig rive med af den kraft, skaberevnen er

Kreativ. Hvem vil ikke gerne være kreativ? Og ikke bare VÆRE det, men også DYRKE sin kreativitet! Det er min drøm ... når nu engang børnene er store, gulvet vasket, jobbet klaret, cyklen lappet og opvasken taget, SÅ skal jeg være kreativ. Bage cupcakes, strikke og tage det sykursus, jeg altid har drømt om. Male vil jeg også gerne - men her må jeg se i øjnene, at talentet simpelt hen ikke rækker længere end til et par sølle tændstikmænd. Desværre.

Jeg glæder mig ... for kreativitet er virkelig roden til alt godt! Så længe man er i den kreative process, glemmer man sig selv. Glemmer bekymringer, sorger og dagligdags problemmer for i stedet bare at lade sig rive med af den kraft, skaberevnen er. Og det uanset om resultatet er kønt eller ej. At spille musik, synge, sy, bage, male eller skrive ... det at hengive sig til kreativitet er at åbne for en guddommelig kilde, der inspirerer, opløfter og afslapper. Og det er ganske enkelt livsvigtigt at give plads til.

Mit job opfylder heldigvis mange af mine kreative behov, og derfor kan jeg holde ud, at alt andet er sat på standby i øjeblikket. Men så heldige er vi ikke alle - og derfor bliver jeg også så glad og positivt overrasket, når jeg ser, hvad vi mennesker gør og kan. En nabo, der går op i at indrette sit nye hjem med skøn passion. En veninde, der kan kreere de vildeste kager, og en anden, der overrasker os veninder med små lækre hjemmesyede sager. Respekt!

Så lad os give hinanden et løfte - når tiden er der, bruger vi den på noget, der gør os glade. Og hvis vi så oven i købet kan glæde andre ved det, er det blot en ekstra bonus! Læs mere i denne uges FEMINA, hvor vi besøger 4 kreative damer ... opløftende læsning, synes jeg. Jeg tror sgu, jeg lader opvasken stå og hiver strikketøjet frem næste weekend.

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også