Tips & idéer

DIY: Nemme til og fra kort

Louise Dorph-Petersen elsker ting, der ikke ligner noget, alle andre har. Derfor laver hun selv sine til og fra-kort. Her får du hendes tip til en personlig gaveindpakning med hjemmelavede til og fra-kort.

TIL VENINDEN
Tag naturen med ind på pakkerne i form af træhjerter i bark, læderstykker og læderbånd. Gå på jagt i naturen og brug, hvad du finder.
 
 
Du skal bruge
Læderrester  
Lædersnor 
Birkehjerter (alt fra Panduro Hobby)
Træhjerte (her fra Ib Laursen)
 
Sådan gør du
Klip læderstykkerne ud, så de er en anelse større end de færdigkøbte hjerter i bark. Lav hul i både læder- og barkhjerter. Træk lædersnoren igennem og bind om pakken, der er pakket ind i tapetrester. 
 
 
TIL MOR
Skab en fin og poetisk pakke med hæklede blomster, glasperler og hampsnor. Skab det perfekte gør-det-selv-look med de små fine hæklede blomster fra Panduro.
 
Du skal bruge
Hæklet pynt 
Hampsnor 
Glasperler (alt fra Panduro Hobby)
 
Sådan gør du
Klip et stykke hvidt karton ud, så det passer i formen til de hæklede blomster. Lav hul i kartonen og bind karton og hækleri sammen med snor. Tilføj en ekstra lille snor med små glasperler. Navnene skriver du på karton-kortet. Gaven er pakket ind i en hvid tapetrest og bundet med rustik hamptråd for at skabe lidt kontrast
 
TIL MANDEN
Giv en cool gave til manden i dit liv – pakket  ind i tapet og til og fra-kort i kobberlook.
 
Du skal bruge
Tapetrester (her fra Mandrup Poulsen Tapeter)
Bånd (her fra Broste Copenhagen)
Kæmpe-klips (her fra Søstrene Grene)
Bogstav-klistermærker (her fra Panduro Hobby)
Spraymaling 
Papir-tags eller karton (her fra Panduro Hobby) 
 
Sådan gør du
Klip toppen af dine papirtags eller find gråt karton, du synes passer. Tag kortet med udenfor og spray det i bunden, så det graduerer. Her er valgt kobberlook, men du kan lige så godt gøre det samme med alle mulige andre nuancer. Prøv for eksempel også med neonfarver på hvid karton. 
Sæt bogstav-mærkaterne på, og skriv navnene i hånden. Sæt kortet fast på gaven med en stor klips.
 
 
 
Adresser