Tips & idéer

4 nemme adventskranse du kan lave i en fart

Selv om du ikke har et medfødt talent for at binde smukke adventskranse, kan du nemt blive klar til første søndag i advent med en fin dekoration. Her får du 4 bud på nemme og smukke alternativer til den klassiske adventskrans.

HER FÅR DU 4 SMUKKE ADVENTSKRANSE DER ER NEMME AT LAVE

 

Dekorativ opsats
Læg mindre stykker af grøn oasis på en opsats, og sæt lys af forskellig højde fast i oasissen med et spyd. Læg mos over oasissen, og stik et par eukalyptusgrene i bagest og en julestjerne forrest. Pynt til sidst dekorationen med et par valmuefrøstande.
Hånddyppet lys fra Diederich Lys, grå opsats fra Aida og dug fra Stilleben. Væggen er malet i farven 4497 fra Flügger.
 
 
Samlet på et fad
Sæt 4 større bloklys på en stor bakke og fyld bakken med kogler og grene. Nemmere bliver det ikke! Skal der mere farve på, kan du også lægge lidt pynt ind imellem.
Bloklys fra Cozy Living og bakke fra Bloomingville.
 
 
Glas med pynt
Fyld et stort cylinderformet glas med julekugler og mindre kogler. Hæng fire juletræslysholdere på kanten af glasset, og sæt lys i. De tynde lys brænder hurtigt ned, så lysene kan selvfølgelig skiftes ud, når de er brændt ned.
Glas og lysholdere fra Notre Dame, julekugler fra Broste Copenhagen og juletræer i papir fra Bungalow.
 
 
Bakke med stemning
Sno et stykke tykt guldståltråd om dine bloklys i stedet for tal. Sno det om lyset henholdsvis 1, 2, 3 og 4 gange, og klip af på bagsiden. Sæt lysene på en aflang bakke, og pynt den med enkelte stykker pynt.
Hånddryppede lys fra Diederich Lys, bakke og glasvase fra Cozy Living og julepynt fra Broste Copenhagen
 
 

 

Læs mere om: