Tips & idéer

25 adventskranse du selv kan lave

Findes der noget hyggeligere end en smuk adventskrans som nedtælling til juleaften? Det er nu det er tid til at finde din smukkeste julepynt, søde kogler, glimtende stjerner og hyggeligt mos frem: Nu skal der laves adventskrans og her får du 25 smukke bud på årets adventskrans

LAV SELV DEN FINESTE ADVENTSKRANS - FIND 25 SMUKKE AF SLAGSEN I GALLERIET HERUNDER

 

Galleri: Lav den fineste adventskrans - her får du 25

 

SE OGSÅ: Lav selv en smuk grafisk adventskrans

Snart er det tid til at finde fyrfadslys, kogler, grene, julestjerner, lysholdere, bånd og mos frem. Årets adventskrans og julekrans skal nemlig laves, så de står klar, når julen banke på døren!
 
Dét med at tænde et lys i den smukke adventskrans, er en tradition, der er værd at holde i hævd, for den rummer masser af historie. Det er en tradition, der kom til Danmark fra Tyskland omkring 1. Verdenskrig, hvor blomsterhandlere over hele landet begyndte at sælge adventskranse. De fire lys i en adventskrans symboliserer de fire søndag før jul.
 
 
Hjemmelavet adventskrans– og julekrans - eller lidt snyd?
 
I dag er der frie rammer for, hvordan du vil pynte din adventskrans eller julekrans. Om den skal have røde eller lilla bånd, være i guld, kobber eller sølv, med gran fra naturen, enkel, rustik eller nordisk – på fad eller hængende fra loftet.
 
Er du for doven til at binde en krans helt fra bunden, kan du købe en færdiglavet i butikkerne. Enten hos din lokale blomsterhandler - og er det en adventskrans, du specifikt er ude efter, så har Kähler, Ferm Living, Georg Jensen, Royal Copenhagen og Trip Trap også alle lavet smukke adventsstager, som du selv kan pynte med bånd, bær og lys. Den klassiske kubus-stage er også populær at bruge som adventskrans.
 
 
 
Kilde: denstoredanske.dk
 
Læs mere om: