https://imgix.femina.dk/media/4d2b9f88d3184eae9479e25f77a289b3.jpg
Selvudvikling

Shop amok -det kan gi’ mening!

27. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Nu skal der shoppes! Uden dårlig samvittighed og med lidt mere mening: Du får rabat på de varer, du ønsker dig, og samtidig donerer du et beløb til velgørenhed. Dét gi’r da mening!

Der er dét, du synes, du lige behøver. Og så er der dét, andre virkelig behøver. Som dem, der modtager donationerne hos Cancerramte Børn eller AIDS fondet, f.eks. Eller en af de mange andre organisationer, du kan vælge at donere penge til. Og hvis du tidligere har været knapt så rundhåndet med støttekronerne, er det nu, du kan gøre en lille forskel. Uden at foretage dig andet end dine egne køb på nettet. Når dét er gjort, bestemmer du selv, hvilken organisation, du ønsker at støtte i denne omgang. Du gør altså en god gerning, mens du fylder klædeskabet med endnu et must have. Nemmere kan det ikke blive.

Rabatter, der batter!
Og dine net-køb er på mange måder en fordel. Ikke bare får du lov til at støtte de gode formål. Du støtter oven købet dig selv med de rabatter, du kan hente ved købene på YouMe Shopping, der er en 100 procent non-profit organisation, som har 25 tilmeldte hjælpeorganisationer og er drevet af tyve frivillige. Oven i hatten støttes de af omkring 700 kendte danskere, der gerne flasher det gode budskab ved lejlighed.
"Jeg synes det er et rigtig godt initiativ. Jeg shopper selv ret meget på nettet, og hvis jeg kan gøre det et sted, hvor jeg på samme tid støtter et godt formål, er det jo perfekt.", siger skuespiller Rosalinde Mynster f.eks. om konceptet.

Shop, klik, donér!
Set i lyset af danskernes begejstring for online-shopping, skal der nok ryge varer over netdisken hos YouMe Shopping. Kun nordmændene slår vores shoppingforbrug på nettet, og hele 1,9 mio danskerne har endda mobil netadgang. Så frem med ønskesedlen og kortet, og klik dig frem til de rette varer og - især - de rette donationer!

Shop amok - besøg (også) shoppen!

Rejselysten? Deltag i konkurrencen!

"Er du pæreformet? Tillykke!"

"Dyrker du din angst?"

Læs også