Pakkeboks
Samfund

Søster smækkede sin bror inde i Postnord-pakkeboks. Til sidst ringede de efter politiet

28. august 2023
Heine Jørgensen
Foto: Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Politiet måtte tilkaldes og bruge et koben for at få løst situationen.

En familiefest i Odense tog overhånd. Faktisk så meget, at politiet måtte tilkaldes.

En 14-årig dreng endte nemlig i en af Postnords store pakkebokse, som storesøsteren angiveligt havde smækket ham inde i.

Efter et stykke tid blev det dog for meget for drengen - eller også kneb det med luften. I hvert fald måtte politiet på banen og løse det lidt for festlige problem.

- Da han har siddet der 20 minutter, bliver man enig med sig selv om, at det nok er en god idé at få fat i en voksen.

- Den voksne bliver så enig med sig selv om, at det nok er en god idé at ringe til nogen, der kan hjælpe ham ud, siger vagthavende hos Fyns Politi, Henrik Strauss, til Fyens.dk.

Helt som i "Emil fra Lønneberg" skulle der voldsomme metoder til.

For mens den fiktive knægt kom ud af suppeterrinen med et effektivt slag fra komfurets ringkrog, så tog ordensmagten et koben i brug, brød lågen op og hentede drengen ud.

Sagen sluttede dermed for politiet, men der kan komme et økonomisk mellemværende mellem familien og Postnord, der nu skal sætte en ny dør i deres pakkeboks.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også