Johnny Depp vs. Amber Heard
Samfund

Nye afsløringer: Nu trækker kendte deres støtte til Johnny Depp

10. august 2022
Af Rita Gunnarsdóttir Dam
Foto: Mega
Manipulerede videoer og planer om brug af nøgenbilleder er blandt nogle af de ting, der er kommet frem i retsdokumenter i Heard vs. Depp-sagen, der netop er blevet offentliggjort.

Det er en af årets mest omtalte og spektakulære sager, og selv om den formelt set blev afsluttet for to måneder siden, da der faldt dom i Depp vs. Head, så er det langt fra det sidste, vi har hørt til den sag.

Nu afslører retsdokumenter, der netop er blevet offentliggjort, nogle ret chokerende detaljer i sagen. Det skriver Rolling Stone.

Det sker, fordi en gruppe af Johnny Depp-fans (må vi formode), har indsamlet tusindvis af kroner, så en række retsdokumenter kunne blive tilgængelige for offentligheden.

Paradoksalt nok kommer dokumenterne med nogle afløserende detaljer, som bestemt ikke sætter Johnny Depp og hans hold af advokater i godt lys.

Blandt andet, at parrets terapeut har udtalt, at Amber Heard var et offer for "intim partnervold", at foto- og lydmateriale, som Johnny Depp havde indsendt, var manipuleret, og beskeder fra Johnny Depp og hans assistent, der bekræfter Amber Heards anklage om, at hun blev sparket og slået foran Johnny Depps privatfly, skriver Berlingske.

Det er også kommet frem, at Depps advokatteam planlagde at bruge nøgenbilleder af Amber Heard i retssagen.

Mister støtte

Efter dokumenterne har set dagens lys, har flere kendte valgt at trække deres støtte, eller i hvert fald deres like, tilbage på sociale medier.

Det inkluderer blandt andre model Bella Hadid, Game of Thrones-stjerne Sophie Turner, skuespiller Orlando Bloom og influencer NikkieTutorials.

Amber Heard blev kendt skyldig i bagvaskelse mod Johnny Depp, som dermed vandt sagen over hende.

Erstatningen lyder på 15 millioner dollar, som hun skal betale til Johnny Depp. Samtidig skal hun modtage to millioner dollar fra Johnny Depp, da hun fik medhold i et enkelt punkt i sagen.

Amber Heard og hendes advokater har forsøgt at få retssagen til at gå om, hvilket ikke er lykkedes for hende.

Hun har efterfølgende anket dommen.

Læs også