michelle
Samfund

Michelle Williams spiller en særlig rolle i udgivelsen af Britney Spears bog. Og internettet elsker det

31. oktober 2023
Af Christoffer Mygind Juul
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Det er Michelle Williams allerbedste rolle til dato, mener flere fans. Og med god grund.

Britney Spears’ nye og hyperpopulære bog ‘Min egen stemme'' har fået hele verden til at snakke om bogens afsløringer om alt fra Justin Timerberlakes utroskab, da de to popstjerner datede i 00’erne til detaljer om nogle af stjernens største øjeblikke, der viser en grim skyggeside af hendes massive succes.

Men bogen har også fået internettet til at tale om særligt én person, der har en mere eller mindre uventet og direkte rolle i bogens store succes.

For til lydbogen af den engelske version af bogen, hvis oprindelige titel er ‘The Woman in Me’ (Kvinden i mig, red.), er det nemlig skuespiller Michelle Williams, der læser bogen op.

Og det gør hun med så meget passion, at det nu har fået Britney-fans til at hylde den Oscar-nominerede skuespiller, der blandt andet er kendt for sin rolle som Marilyn Monroe i ‘My Week with Marilyn'.

Det er blandt andet passager om Justin Timberlake og Britney Spears’ lillesøster Jamie Lynn Spears, som Williams ifølge fans leverer med så stor indlevelse, at det har fået lydbidder fra bogen til at gå viralt bare få dage efter bogens udgivelse.

Særligt passagen, hvor Britney beskriver hende og Justin Timberlakes møde med rapperen Ginuwine, hvor Timberlake prøver at imponere stjernen med denne hilsen “Oh yeah, fo' shiz, fo' shiz. Ginuwine, what's up, my homie?” læser Williams med sin bedste Timberlake-stemme, der nu har fået flere til at kræve en pris til skuespilleren for det, mange for sjov kalder hendes bedste rolle til dato.

Hør lydklippet i tweetet herunder.

Om Britney Spears selv har haft noget at gøre med, at det netop er Michelle Williams, der læser bogen, er uvist. Men at dømme ud fra både Williams' oplæsning og de mange positive reaktioner fra fans verden over, kan vi kun håbe på flere lydbøger med Williams bag mikrofonen.

Det er ikke helt unormalt, at kendte skuespillere læser lydbøger op.

I Storbritannien er skuespiller Stephen Fry blevet særligt kendt for at være stemmen bag Harry Potter-lydbøgerne, mens vi herhjemme har Ellen Hillingsøe som en foretrukken oplæser, når en bog skal versioneres til audio.

Se nogle af internettets sjoveste reaktioner på Michelle Williams' oplæsning af ‘’The Woman in Me’ herunder.

Denne artikel blev første gang udgivet af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også