Kim Kardashian
Samfund

Kim Kardashian tager “free the nipple” til næste niveau

30. oktober 2023
Af Ida Bordorff Arendttorp
Foto: Mega
“Nogle dage er hårde, men de her nipples er hårdere”. Sådan lyder det i Kim Kardashians nye reklamevideo.

Kim Kardashian har netop lanceret en ny type bh med indbyggede brystvorter.

Iført briller og sin nye bh lyder budskabet i hendes reklamevideo:

“Jordens temperaturer bliver varmere. Havniveauet stiger. Indlandsisen krymper. Og jeg er ikke en videnskabsmand, men jeg tror på, at alle kan bruge deres færdigheder til at gøre deres del," siger den 42-årige i videoen og fortsætter:

“Derfor introducerer jeg en helt ny bh med indbyggede brystvorter. Så uanset hvor varmt det er, vil du altid se kold ud."

Det er desuden ikke uden grund, at hun har udviklet netop denne type bh.

Det bh-løse look har nemlig længe fyldt en del i modebilledet – blandt andet på grund af “free the nipple” bevægelsen, som hendes lillesøster Kylie Jenner også har været en del af.

Men selv om det umiddelbart virker nemt at gå bh-løs rundt, kan det for nogle kvinder med større bryster være ukomfortabelt.

Det problem er nu løst.

Den nye bh vil næppe gøre verden til et bedre sted - modeindustrien er som bekendt en af de industrier, der forurener mest. 10 procent af salget vil dog blive doneret til “1 % for Planet”, som er "et globalt netværk med tusindvis af virksomheder og miljøorganisationer, der arbejder sammen for at støtte mennesker og planeten." Det skriver Glamour.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også