cecilie
Karriere og penge

Jeg troede, jeg vidste, hvad jeg ville. Men pludselig føltes det, som om jeg stod på kanten af en klippeskrænt

1. maj 2024
af Cecilie Fuhlendorff, vært på femina update
Foto: Jesper Sunesen
Denne uges afsnit af femina update handler om kvartlivskrisen. Vært Cecilie Fuhlendorff har besøg af Sofie Sytniks, der står lige midt i den.

For et par år siden stod jeg og var færdiguddannet, havde lige købt en drømmelejlighed med min kæreste og havde et dejligt freelancejob. Men jeg følte et større pres, end jeg længe havde gjort.

Selvom det alle sammen var gode ting, så var der en kæmpe tvivl, der fyldte hos mig. Jeg havde det som om, jeg stod på kanten af en klippeskrænt, og jeg kunne ikke andet end gå fremad uden at vide, hvordan det ville ende.

Kvartlivskrise

Kvartlivskrise

Femina update | 29 min

Det var især den såkaldte "karrierevej", der fyldte hos mig - var jeg på vej den rigtige vej, kunne jeg overhovedet leve af det, jeg gerne ville, hvad hvis jeg aldrig fandt fast job, og mest af alt - hvad hvis jeg ikke var god nok?

Jeg følte kvartlivskrisen sænke sig ned over mig, og den sky har taget nogle år om at begynde at lette.

Den samme følelse kender min gæst i ugens afsnit af femina update. Sofie Sytniks arbejdsliv tog en hurtig drejning, og nu bruger hun tiden på at finde ud af, hvad hun egentlig vil med sit liv. En opgave, der godt kan virke uoverskuelig. Alligevel har hun fundet mønstre, der hjælper.

Læs også