Karriere og penge

Et møde tog en uventet drejning - nu har Ditte Julie Jensen en særlig nyhed

27. januar 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Influencer og kagekreatør Ditte Julie Jensen har lukket forretningen og landet en stor stilling hos "Løvens hule"-profiler

2022 var hård for Ditte Julie Jensen, der så sig nødsaget til at lukke dele af sin forretning ned og lukke sit studie i Bredgade for at overleve den økonomiske krise, der i øjeblikket kradser hos mange.

Men når en dør lukkes, åbner som bekendt en ny, og Ditte Julie kan begynde det nye år i en ny stilling hos Female Founders House, som de henholdsvis tidligere og nuværende investeringsløver Mia Wagner og Anne Stampe Olesen står bag.

Det afslører hun selv på Instagram.

- I december måned tog et møde med Anne Stampe Olesen og Mia Wagner en uventet drejning, og jeg blev sendt på weekend med noget af en tænkeopgave. Men jeg var ikke i tvivl! Jeg tog et valg i november om at lukke Bredgade (mit studie) ned, lukke dele af min forretning for at gøre plads til uventet nyt, og det nye kom hurtigere end ventet, røber hun i opslaget.

De seneste syv år har Ditte Julie været sin egen chef og banket en forretning op fra bunden, og det er netop hendes erfaring med iværksætteri, hun skal bringe i spil i den nye stilling som branding- og house manager, hvor hun med egne ord skal hjælpe med at løfte iværksætteri, arbejde med branding, strategi og storytelling.

- Jeg har længe drømt om at arbejde endnu mere med iværksætteri, og gøre plads til alle virksomheder kan og må drives individuelt - ligesom vi selv er. Glæder mig til at skulle arbejde sammen med så dygtige og inspirerende mennesker, skriver hun i opslaget.

Det er dog ikke slut med by Ditte Julie, som hendes virksomhed hedder. Dertil har hun fortsat for mange spændende opgaver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kan bare mærke, at jeg kan og vil noget mere med alt det, jeg har lært de sidste 6-7 år. Glæder mig inderligt til mit nye kapitel og takker Mia og Anne for denne mulighed, slutter hun af.

Du kan læse opslaget i sin fulde længde herunder:

 

Læs også