Italian wraps
Mad

Italian wraps

17. februar 2022
af Susanne Palmqvist
af Susanne Palmqvist
At fylde en tortilla og rulle den sammen, er da noget af det nemmeste. Wrap’ene kan også skæres i skiver og bruges på buffeten eller som små appetizere
2 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 store tortillaer, gerne fuldkorns-
  • 1-2 spsk. god grøn pesto
  • 1 håndfuld skyllet, slynget rucola
  • 1 pakke lufttørret skinke, 80- 90 g (f.eks. Prosciutto Crudo Riserva fra Princip/Føtex)
  • 100-150 g frisk mozzarella
  • 2 spsk. små semitørrede tomater i olie pergament- eller bagepapir

Sådan laver du italian wraps

Læg tortillaerne på bordet, og smør et tyndt lag pesto på. Læg skinke og rucola henover. Riv osten i trevler med en gaffel eller fingrene, og fordel den på skinken sammen med lidt tomater i olie. Rul dem ret stramt sammen, og pak papir om. Drej enderne godt, så de holdes helt lukkede. Opbevar dem så koldt som muligt, til de skal spises, og skær dem i halve. De kan også skæres midtover og pakkes i endnu et lag papir, så er de lige til at gå til.

Læs også