Crumblecake med rabarber og hindbær
Mad

Crumblecake med rabarber og hindbær

26. juli 2021
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
En himmelsk kombination af det syrlige og det sprøde. Servér altid crumblecake varm, evt. med creme fraiche eller flødeskum til
6 personer
Tid i alt 45 min

Det skal du bruge

  • 4 rabarber, ca. 200 g
  • 125 g hindbær
  • 1 spsk. kanel
  • 2 spsk. rørsukker
  • 125 g smør
  • 150 g hvedemel
  • 80 g sukker
  • 50 g finthakkede valnødder
  • 50 g finthakkede mandler
  • 4 spsk. kokosmel

Crumblecake med rabarber og hindbær

  1. Skær rabarberne i tynde skiver, og vend dem forsigtigt sammen med hindbær, kanel og sukker.
  2. Smør seks ovnfaste skåle med smør, og fordel frugten i.
  3. Smuldr koldt smør i melet, og bland sukker, valnødder, mandler og kokosmel i. Drys dejen over frugterne.
  4. Bag dem i en 200° varm ovn i 8 minutter eller kom frugt og dej i et 20 cm stort, smurt tærtefad, og bag kagen i en 200° varm ovn i 30 minutter, til den er gylden.

TIP: Du kan skifte rabarber og hindbær ud med æbler, pærer, ferskner eller blåbær.

Prøv også: 10 nemme og lækre desserter med jordbær.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også