æggekage
Hovedretter

Æggekage med laks, squash og spinat

Æggekage er en supernem og budgetvenlig hverdagsklassiker. Fyld den med grøntsager, og servér med rugbrød og klippet purløg. Her får du opskriften på æggekage med laks, squash og spinat

Æggekage med laks, squash og spinat 

Tid: 20 minutter. Ovntid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
2 squash
smør til stegning 
150 g frisk spinat
6 æg
1 dl mælk
salt og friskkværnet peber
100 g røget laks
 
 
TIL SERVERING
½ bundt purløg
4-8 skiver rugbrød
evt. smør
 
Giv et gaveabonnement i julegave! Vælg imellem 17 forskellige blade - f.eks. FEMINA. Klik her for at læse mere
 
PRØV OGSÅ: Æggekage med edamamebønner, skinke og kartofler
 

Opskrift - sådan laver du æggekage med laks, squash og spinat 

 
Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær dem i tern. Steg dem i smør på en pande, indtil de bliver gyldne. Tilsæt skyllet spinat, og vend rundt, indtil spinaten falder sammen. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og fordel stykker af røget laks over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Drys med finthakket purløg, og servér med ristet rugbrød og evt. smør.
 

Få indkøbsliste til hele ugen her

 

UNGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kartoffelpizza med pesto og mascarpone – Få opskriften her

Tirsdag: Italiensk oksekødssuppe – Få opskriften her

Torsdag: Tacoskaller med blomkål, cheddar-kikærter og pesto – Få opskriften her

Fredag: Helstegt kylling og grøn salat med mormordressing – Få opskriften her