Annonce
Forretter

Sprød julesalat med Prima Donna-chips

Supplér efterårets simreretter med en nem og superlækker salat, der spiller på alle smagstangenter.

Sprød julesalat med Prima Donna-chips

Tid: 25 minutter. Antal personer: 4
 
1 fennikel 
2 julesalater
50 g valnødder
150 g Prima Donna
Dressing:
1 dl valnøddeolie
½ dl æbleeddike 
salt og friskkværnet peber
 
 
1. Skyl fennikel, og skær den helt tyndt på et mandolinjern. Lad fenniklen trække i en skål med koldt vand, til det krøller op. Skyl julesalaterne, og skær dem i tynde både. Rist valnødderne på en tør pande. 
2. Riv Prima Donna, og læg strimlerne i små bunker på bagepapir. Bag dem i ovnen ved 180° i 5-7 minutter, til osten er gylden. 
3. Dressing: Rør olie, eddike salt og peber godt sammen. 
4. Anret julesalat på et fad, og hæld dressing over. Top med fennikel, rødbedespirer, valnødder og Prima Donna-chips. 
Læs mere om: