Spicy pasta med kammuslinger
Forretter

Spicy pasta med kammuslinger

19. august 2010Opdateret 3. april
af Julie Hey
TIP: I stedet for kammuslinger kan du bruge skaldyrsmiks fra frost eller store rejer i retten. Hvis du vil have en cremet sauce, kan du evt. tilsætte lidt fløde.

Det skal du bruge

  • ½ rød chili
  • 1-2 fed hvidløg
  • 4 spsk persille + pynt
  • 2 bdt forårsløg
  • 500 g pasta, evt. sort
  • 600 g små kammuslinger
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Rens chilien, fjern kernerne og skær den i tynde skiver
  2. Læg chiliskiverne i iskoldt vand.
  3. Pil hvidløgene og hak dem fint.
  4. Skyl persillen og hak det groft (gem lidt til pynt).
  5. Rens forårsløgene, fjern top og bund og skær resten i diagonale skiver.
  6. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
  7. Dup kammuslingerne med et stykke køkkenrulle og rist dem et par minutter i smør på panden.
  8. Tilsæt chili, hvidløg, persille, forårsløg og olie og sluk for varmen.
  9. Hæld vandet fra pastaen, vend den med muslingerne og pynt med frisk persille inden servering.

Se flere opskrifter med kammuslinger her.

Læs også