Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Limesorbet med mynte
13. august 2014
Opdateret 3. april
af Mai Knauer
Den lette limesorbet er perfekt som et punktum efter en god middag og så tager den kun 20 minutter at lave
Det skal du bruge
3 dl vand
2½ dl sukker
1 bundt frisk mynte
1½ dl friskpresset limesaft
1 fryseegnet beholder
Fremgangsmåde
Bring vand og sukker i kog i en kasserolle, og lad det simre, til sukkeret er helt opløst.
Hak mynten fint, og hæld den varme sukkerlage over.
Lad blandingen stå og trække i ca. 15 minutter.
Si myntebladene fra.
Tilsæt limesaft.
Frys blandingen i en fryseegnet beholder med tætlukkende låg i mindst 4 timer.
Servér med frisk mynte på toppen.
TIP:
Er din hjemmelavede is blevet meget hård i fryseren, bør du tage den ud af fryseren 30-40 minutter før servering.
Få flere opskrifter på is her.
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også