Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2017 bliver.

God læselyst!

Vandmand

Ugehoroskop
Uge 47

Gode kolleger får arbejdet til at glide let først på ugen. Dette til trods for, at der til tider ligger et hårdt pres på dig. Fra midten af ugen kan du tage del i flere forskellige former for samvær. Her kan du som den erfarne person få lov til at føre ordet, men også nyde en vis respekt fra de andre i gruppen. En udlængsel kan føre dig på udflugt eller en rejse med afgang lørdag. Ugens plus: En aftale omkring økonomi kan vise sig at få gunstig indflydelse på længere sigt.  


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.