https://imgix.femina.dk/media/2985271104e2468e978081cf711fa367_12.jpg
Sundhed

Zenia's yogaeventyr 2

15. februar 2012
af Zenia Santini
Zenia har begivet sig ud på lidt af et eventyr. Hun har nemlig besluttet sig for at tage en uddannelse som poweryogainstruktør i USA. Du kan læse med de næste mange uger, hvor hun fortæller om sit nye liv og uddannelse i USA

Lørdag d. 4. Februar

Yoga part II
Dagen begynder kl. 12 i Prana Power studiet.

Jeg er lidt øm i musklerne efter i går. Vi starter med 20 minutters meditation. Det er altså en cool måde at starte dagen på. Indrømmet, jeg har aldrig været god til meditation. Min undskyldning plejer at være, at jeg har for meget krudt i rø… ehmm, bagi. Jeg har slet ikke tid til at sidde stille i 20 minutter. Og hvis jeg bare skal være blank og kun koncentrere mig om min vejrtrækning, hvornår hulen skal jeg så få tid til at tænke? Af samme årsag har jeg gået en stor bue uden om meditation. Måske skal meditation alligevel være noget jeg skal tage op herhjemme? Jeg følte mig i hvert fald frisk og klar i hovedet bagefter.

Øvelser og træning
Hele dagen gik med træning og dybdegående teknik af en masse yogaasanas (yogastillinger). Jeg er helt vild med undervisningen, der virker enormt gennemført og professionel. Både lærere og yogi'er er åbne og imødekommende. Et forum, der virker fordomsfrit og nede på jorden.

I pausen drikker jeg en smoothie af gulerod, ananas og ingefær. Lækkert. Vi har skippet vores aftensmadpause, fordi der er superbowl i morgen. Amerikanernes sportslige højdepunkt. Det er vores hold, New England Patriots, der skal spille søndag. Jeg har derfor købt en økologisk snackbar, en Cliffbar med nøddesmør. Jeg er ret øm i musklerne fra i går, efter at have lavet mindst 108 solhilsner (en række forskellige yogastillinger udført i bevægelse).

Vi slutter af med en udstrækning, der aldrig før har føltes så godt.

Da jeg kommer hjem, er jeg stadig helt høj over hvor fedt, jeg synes det er. Om det er fordi jeg rent biokemisk udskiller en masse endorfiner eller om det er fordi, jeg befinder mig godt tilrette i yogaen og samhørigheden, skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige. Men jeg nyder det i fulde drag.

Zenia's yogaeventyr nr. 3. Læs det her

Zenia's yogaeventyr nr 1. Læs det her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8f316a6474364a148b0e4d70ab91759c.jpg
Hørt i yoga-studiet:
Yoga handler ikke om at være perfekt, men at indse, at den du er, altid har været nok

Velkommen til min verden.
XX Zenia

Zenia er vild med poweryoga

Læs alt om yoga

Læs også: Følg Zenia på hendes livs yogaeventyr.

Læs også