yogadyrker
Sundhed

Vredes-yoga: Her må du gerne bande!

15. maj 2019
af sundhedsredaktionen
Foto: Shutterstock
Der er nok flere af os, der har haft en vred, indre samtale kørende med os selv, mens vi storsvedende stod i hundestræk eller lavede solhilsen. Men bare rolig – nu findes der også en yogaform til os, der er knapt så zen.

Hotyoga, kundaliniyoga, yinyoga – listen med yogaformer er lang, og nu kan du også tilføje vredes-yoga. Bag opfindelsen af rage yoga står amerikaneren Lindsay Istace, og hun forklarer til Health.com om den nye yogaform, hun har lanceret: ”Det er meningen, det skal være for dem, der finder frem til et fredfyldt centrum på en anden måde end med almindelig yoga”.

Vredes-yogaen indeholder derfor lidt ekstra kaos og humoristisk sans, fortæller hun. I praksis vil det være traditionelle yogastillinger, men med alternative principper afhængigt af yogainstruktør og hold. Man må således gerne høre musik, mens man dyrker yogaen, fortælle frække vittigheder eller bande. Men formålet er ikke bare at bande i diverse stillinger, formålet med vredes-yoga er at arbejde med det, der holder én tilbage, at blive styrket og blive en stærkere og mere robust person. Du kan læse mere om vredes-yoga her, rageyoga.com.

LÆS OGSÅ: Find din indre yoganista

Kilde: Health.com og rageyoga.com

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_2.png

Læs også