
Wokstrimler med chili-forårsløg og kokosmælk.

opskrift: voresmad.dk
Ingredienser (2 personer)
200-250 g wokstrimler af skinkeinderlår eller skinkestrimler, ½x½x ca. 8 cm
salt og peber
½ spsk olie
1 løg - evt. rødløg
6 forårsløg
frisk ingefær
½-1 rød chili
½-1 tsk gul karrypasta eller 1½ tsk tørret karry
2 dl kokosmælk 6-8% fedt
1 spsk sojasauce
frisk koriander
Tilbehør
2 dl ris og ekstra sojasauce
Sådan gør duKog risene.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1-1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
Rist løg i tynde både, og forårsløg skåret på skrå på panden i ca. 1 minut. Tilsæt 1 tsk finthakket, skrællet ingefær, chili i små tern og karry. Vend det på panden og tilsæt kokosmælken.
Skru ned til middel varme og lad det koge i 4-5 minutter. Læg kødet tilbage i wokken. Smag til med sojasauce. Pynt med koriander

Få flere sunde opskrifter på voresmad.dk (link fjernet)
Få flere slankeopskrifter og madplaner her