https://imgix.femina.dk/media/article/1614_groen_forskel.jpg
Træning og kost

Vil du gerne leve grønnere? Her skal du starte

7. april 2016
af Charlotte Hallbæck
Foto: PR
De fleste af os vil gerne leve bæredygtigt og mere klimavenligt, men når det kommer til stykket, har mange af os svært ved at overskue, hvor vi skal begynde. Det nye livsstils- og forbrugersite Grønforskel.dk vil hjælpe os lidt på vej

Okay, når selv filmstjernen Leonardo DiCaprio bruger sin Oscar-tale på at tale om klimaforandringer, så må der være noget om snakken: Det er nok på tide at vågne op og indstille sig på, at vi fremover skal blive bedre til at tænke grøn omstilling, hvis vi ønsker, der også skal være en sund planet til de kommende generationer, som jo altså er vores børn og børnebørn – og det er der heldigvis rigtig mange af os, der gerne vil.

Men hvor starter man? Er det affaldet, der skal sorteres? Eller brusebadene, der skal afkortes? Og nytter det overhovedet noget, at vi sorterer affald og slukker for stikkontakterne, når millionvirksomheder pumper forurening ud over vores planet 24 timer i døgnet?

10 simple tip til at minimere madspild

Det korte svar er JA! Derfor har SEAS-NVE, der er et af Danmarks største andelsejede energi- og fibernetselskaber, skabt sitet Grønforskel.dk, der skal hjælpe os med at komme med på den grønne omstilling på en nem og overskuelig måde.

På sitet er der masser af nyttig info om grøn omstilling – og også plads til humor. For eksempel giver vejrværten Mikkel Fønsskov svar på, hvorfor hans strømforbrug vækker undren hos elselskabet. Der er også konkrete tips til at undgå madspild (og vandspild), og masser af gode opskrifter på lækker mad, du kan spise med god samvittighed. Så er det bare om at komme i gang!

Se på mere på hjemmesiden www.grønforskel.dk

Læs også