https://imgix.femina.dk/media/2466215f22254a1a9ae7afc10cc71d64.jpg
Træning og kost

Vickie Jo blev kaldt tyk

27. april 2012
af Karin Heurlin, Ude og Hjemme, Aller Media
Foto: All Over Press
Vickie Jo Ringgaards besættelse af sin vægt begyndte, da hun som ung danser fik at vide, at hun skulle tabe sig. Nu har hun lagt både karrieren og kampen mod kiloene på hylden.

Århusianske Vickie Jo har danset, siden hun var to år. Som barn var hun lige så spinkel som alle de andre og kunne bare koncentrere sig om dansetrinnene uden at tænke på vægten.

Men som 15-årig væltede der nogle store ændringer ind over hendes liv. Hendes forældre blev skilt. Hun fik ny dansepartner. Og hun kom på minipiller for at gøre menstruationssmerterne mindre. Resultatet af det hele blev, at Vickie Jo pludselig havde taget 10 kilo på.

Det var hun selvfølgelig ikke blevet en mindre talentfuld danser af. Men Vickie Jo vidste godt, at hendes nye former blev bemærket, når hun mødte op til danseundervisning.

- Inderste inde var jeg klar over, at mine danselærere snart ville sige til mig, at jeg skulle tabe mig. Men alligevel blev jeg ked af det, da det skete. Pludselig kom der fokus på min vægt i stedet for, hvad jeg kunne som danser. I danseverdenen skal man se ud på en bestemt måde, og det ødelagde mig lidt, erkender Vickie Jo i et interview med Ude og Hjemme.

Hun gik derfor ind i en hård kamp for at smide sine nye former. Hun var sikker på, at kiloene skulle motioneres væk, så hun trænede og trænede, men det var en kamp, hun umuligt kunne vinde, og i dag har hun lært at elske sig selv, som hun er.

Vickie Jo Ringgaard begyndte langsomt at lægge sine slankekrav fra sig, da hun stoppede som elitedanser. Og det betød faktisk, at hun helt af sig selv tabte sig et par kilo.

Det var, da hun endelig havde fundet sig til rette i sin krop, at danskerne lærte hende at kende i Vild med Dans. En stor succes for Vickie Jo, som vandt første sæson med skuespilleren David Owe.

Læs også