https://imgix.femina.dk/media/6bbb5da6c0eb4664960032c07527299d.jpg
Træning og kost

Viagra for kvinder – spis det!

25. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Er du også for træt, når mørket falder på, og gemalen vil mere end bare hyggesnakke og holde i hånd. Så er der måske gode råd at hente her.

Men siger, at vejen til mandens hjerte går gennem maven. Måske skal kvinder til at overveje, hvad de selv fylder sig med. Især hvis sexlysten godt kunne trænge til at pift. kk.no opfordrer i hvert fald kvinder til at spise sig lagen-lystige. Måske virker det? Endda helt uden piller.

Fra A til B-sex-vitaminer
A-vitaminer er vigtige for produktionen af kønshormoner. Vil du hellere ha' den ægte vare fremfor pillen, så fyld i dig med fisk, lever, paprika, grøntsagssuppe, æg og mælkeprodukter i rå mængder. B6-vitaminet er mindst lige så vigtigt, for det skaber den vigtige dopamin, der udskilles i hjernen og skal være der, hvis vi vil føle tilfredshed og behag, skriver forskning.no. Bananer, nødder og kikærter er oplagt at supplere kosten med.

Lidt grønt, lidt jern - plus det løse
Og når nu alligevel står i supermarkedet, kan du lige så godt fylde vognen med lækre frugter som kiwi, appelsin, jordbær og citron. Ikke kun smager det skønt, men det producerer også noradrenalin, der øger sexlysten og nydelsen. Oven i hatten ville et ekstra skud folat, lidt jerntilskud og noget mere zink, som findes i tabletform eller i grøntsager, korn, nødder og mælkeprodukter gøre godt. Og det er vel værd at prøve. Tænk, hvis det virker?

Læs også