https://imgix.femina.dk/media/281ae79039464a2094fc1bd6c8509105.jpg
Træning og kost

Vælg de sunde snacks

22. juli 2010
af Lisa Bolting, SlankeDoktor.dk
Foto: colourbox
Vi får ofte lyst til at kaste os over de usunde snacks, når vi føler os små-sultne. De fleste af os glemmer bare, at der altid findes et sundt og mindst lige så lækkert alternativ til en usund snack.

Du har lyst til: Cappuccino
Vær sund og skift den ud med: Skinny latte
En cafe latte lavet på skummemælk indeholder hele 100 kalorier mindre end en cappucino. Den sundeste kaffe vil altid være uden sødmælk og diverse sirupper.

Du har lyst til: Chips
Vær sund og skift dem ud med: En bagt kartoffel med fyld
Chips er fedtede og mætter ikke, mens en bagt kartoffel med det rigtige fyld er stort set fedtfri. Vælg fyld som bønner, salat, tun eller majs.

Du har lyst til en: Cheeseburger
Vær sund og skift den ud med: Et grov pitabrød med falafel
En cheeseburger er fyldt med fedt og er ofte lavet af kød af en dårlig kvalitet. Her er falafel et bedre valg. Udover at være mere velsmagende og mindre fedende er falafel rigt på essentielle mineraler og fibre. Udover falafel kan du fylde dit pitabrød med lækre skiver af tomat, agurk, løg og salat og en fedtfattig dressing.

Du har lyst til: Chokolade
Vær sund og skift det ud: Mørk chokolade
Vælg en lækker mørk chokolade med et kakaoindhold på 70-80 %. Sukkerindholdet i mørk chokolade er meget lavt, så du vil få stabiliseret dit blodsukker. Derudover er mørk chokolade rigt på magnesium, jern og antioxidanter. Smagen er stærk, og du vil få tilfredsstillet dit chokoladebehov efter kun et lille stykke.

FEMINA anbefaler slankedoktor.dk - se mere her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bbd11f07715748758de82b2d55ae7f96.jpg
slankebrølere
De største kålsuppekuren?
Har du prøvet Prøv FEMINAS
løbeplanner

Læs også