https://imgix.femina.dk/media/9d13220dbc1845b7b2c632ee3b059914.jpg
Træning og kost

Vælg de kalorie lette kager

15. februar 2012
af Slankedoktor.dk
Det handler om at vælge fedtet fra, når du skal spise den kalorielette kage.

Kager er der nok af. Om det så er på kontoret i pausen, når familien hygger over bagningen eller til desserten, når du er ude at spise. Men skal man bare acceptere, at kagen er syndig eller er det muligt at finde en let mellemvej, hvis du samtidig vil holde den slanke linje?

Der findes ikke kalorielette kager, men det kan være en løsning at vælge kager, der er lavet af pisket dej som eksempelvis en ren roulade. Det er desværre blot de færreste kager, der er skruet sådan sammen, siger chefdiætist ved www.SlankeDoktor.dk, Lisa Bolting til www.Alive.dk.

Diætistens råd til at vælge kalorielette kager
Det handler om at styre uden om fedtstoffer. En hjemmelavet roulade tager ingen tid at lave og skal blot tilsættes hindbær- eller abrikosfyld.

En marengskage med fyld af henkogt frugt og mager creme af eksempelvis græsk yoghurt med et strejf af vanilje og sukker, kan være et godt alternativ. Bunden er heller ikke tilsat fedt og er let og luftig.

Tab dig med Q Slank

Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities.

Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online.

Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her

Hjemmelavet kringle, hvor der er sparet på fedtet, kan også være en løsning. Drop dog at finde ly i den hos bageren, som helt sikkert er fremstillet kalorieholdigt.

Sukkerfri kager, der er lavet rigtigt til kan også være et alternativ. Men husk, at det er fedtet, der giver de fleste kalorier, og husk, at det samtidig gælder om at spise så lidt som muligt af fristelserne.

Læs også: Hvor mange kalorier må jeg spise på en dag?

Læs også: Derfor er alle måltider vigtige

Læs også