https://imgix.femina.dk/media/3a27830aa7f84ddaa398e0acb7839cff.jpg
Træning og kost

"Træning blev min redning"

1. april 2011
af Tirsdag 22.2.11 - Af Gitte Holm
Foto: Bo Lynge – Styling: Charlotte Wisøfeldt – Hår og makeup: Mette Munch
Pia havde været overvægtig siden sin første graviditet, sygdom i familien fik hende til at ændre livsstil

Før jeg tabte mig
Jeg har været overvægtig, siden jeg var gravid med mit første barn for 20 år siden. Jeg fik bækkenløsning, allerede da jeg var otte uger gravid, og kunne ingenting. Det samme skete, da jeg ventede mit andet barn, og så fik jeg aldrig rigtig gjort noget ved det, efter børnene først var kommet til verden.
Jeg dyrkede ingen motion og havde det skidt med det, for jeg vidste jo godt, at jeg vejede for meget. Det var først, da min far blev syg med dårligt hjerte, at det gik op for mig, at jeg skulle tage mig sammen.

Sådan tabte jeg mig
Jeg forsøgte alverdens slankekure, men dyrkede ikke motion, så det virkede ikke rigtigt. Jeg havde ikke lyst til at vise mig i et motionscenter, og det var dengang nærmest umuligt at få træningstøj i min størrelse. Jeg blev af min læge tilbudt at få gastric banding, som betyder, at der ikke er så meget plads i mavesækken.

Facts

Navn: Pia Littau
Alder: 47 år
Privat: Gift
Job: Pakker på webshop
By: Barrit

Inden jeg kunne få det, var jeg dog nødt til at tabe otte kilo, og jeg startede derfor med at motionere, og det er jeg blevet ved med lige siden. Jeg står nu op kl. 6.30 hver morgen og træner, inden jeg skal på arbejde. Jeg mangler stadig at tabe 17 kilo for at nå mit mål, men det skal nok komme stille og roligt.

Mit nye liv

Jeg har det rigtig skønt nu og kan gå i lige det tøj, jeg har lyst til. Nu har jeg bare det mål at få min BMI ned på 28, så jeg kan få fjernet overflødig hud på maven samt få et brystløft med hudreduktion - helst inden mit sølvbryllup. Rent psykisk har

jeg det helt fantastisk og har meget mere energi.
Jeg kan sagtens finde på at tage en 10 kilometers cykeltur inden arbejde, og så er selvværdet bare blevet meget bedre. Jeg har ikke ret mange gamle billeder, men nu er det endelig sjovt atstå foran kameraet.

Bliv slank med Q
Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities. Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online. Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her.

Læs også:
Jane tabte 53 kilo med sin egen kur
"Jeg tabte 46 kilo ved at tælle kalorier"
"Jeg blev hjulpet gennem mit vægttab"

Læs også